2777
2789
عنوان

پسری که

94 بازدید | 9 پست

باهاش دوست معمولیم 

بهم میگه رلم فلانه میخوای ازش برات کمک بگیرم تو یه زمینه ایی 

قبلا من اصلا نمیدونستم رل داره 

یهو بحث ازدواج و شوخی شد 

اینو اومد گفت 

پشمام ریخت 

هدفش چیه 

یعنی واقعا رل داره؟

هولعلی می باشد5

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع ارتباط کن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اگه اون پسره خیلی برات وقت میذاره و بهت اهمیت میده دوست عادی نیست به احتمال زیاد

خب ببین چت میکنیم بهو میبنی 4 ساعت شد 

و نمیدونم چرا این حرفو زد 

خب اگه کسیو داشت چرا بهم از اول نگفت من مزاحمش نمیشدم

اگه هم نداره هدفش با این حرف چیه

من برم؟

نمیدونم من خودم دوست عادی دختر دارم باهشون حرف میزنم معمولی حسی هم بین ما نیست پسری که خیلی بهت اهمیت بده همش بخاد باهت حرف بزنه به احتمال زیاد دوست عادی نیست 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ارتباطتو قطع کن دیگع رل داره 

منم اکسم ی رفیق مثل تو داشت تهش دختره بیخیالش نشد گند زد ب رابطمون منم کات کردم بعد ۲سال

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

خب ببین چت میکنیم بهو میبنی 4 ساعت شد و نمیدونم چرا این حرفو زد خب اگه کسیو داشت چرا بهم از اول نگفت ...

نمیتونم قضاوت کنم اینو واقعا که چجوریه فقط اینو مطمئنم پسرا با دختری میتونن دوست عادی بمونن که هیچ جذابیتی دختره براشون نداشته باشه ببین تو شبیه دخترایی هستی که خوشش میاد یا دوست داره اگه آره که دوست عادی نیست 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

نمیتونم قضاوت کنم اینو واقعا که چجوریه فقط اینو مطمئنم پسرا با دختری میتونن دوست عادی بمونن که هیچ ج ...

نمیدونم واقعا حرفامون شوخی میکنیم چیز خاصی رد و بدل نشده 

فقط امروز بهش گقتم من شوهر دکتر میخوام 

همینجوری شوخی میکردیم گفت ارع صبر کن خودم بیام بگیرمت  گفتم من دکتر میخوام و فلان 

بعد آخرش گفت حالا این حرفا زدیم شوخی بود و فلان 

گفتم معلومه که شوخی بود 

بعد گفت اره رلم اینجوریه بنظرت بهم میایم و اینا