2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

124 بازدید | 13 پست

از فکرکردن به اینکه دانشگاه چی بخونم واقعا نمیدونم رتبم فکرنکنم به پزشکی برسه هر چی تلاش میکنم نمیشه اولویت دیگه ای هم ندارم هر پیراپزشکی تحقیق میکنم هر کسی یه چیزی میگه واقعا موندم چه غلطی بکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینهمه ی رشته ی خوب و پولساز هست گمنام موندن فقط کافیه بری پیش ی مشاوره تحصیلی خوب تا راهنمایی ...

خب هرکدومو تحقیق نیکنم یا میگن سخته یا میگن بازار کارش خوب نیست یا حقوقش خوب نیست و خیلی حرفای دیگه💔

گلم اگه علاقه داری به رشته های پیراپزشکی خوبه که. تنوع رشته هم زیاده پرستاری. بهداشت. فناوری اطلاعات ...

آخه صبح تاحالا تو نی نی سایت دارم میگردم یکی میگه پرستاری نمی ارزه تلف کردن عمره کارش سخته حقوقش کمه بهداشت فلانه فلان رشته خوب نیست

چند سالشو خوندید؟ نظرتون چیه؟ درآمدش چقدره بازار کارش چطوره

دارم تموم می‌کنم

بازم انتخاب کنم بین پیرا ها به دلیل تمیزی اسونی و پرستیژ اینو انتخاب میکنم

بازار کار میگن کمه اما من هوشبر بیکار ندیدم پس نگران این موضوع به هیچ عنوان نباشید

من فقط علاقم این نبود تمام