2777
2789
عنوان

کنکوریا 🚨🚨🚨

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
عریزم ایشالا که موفق باشی من میخوام پشت بمونم نهایی جوری ربدم هیچ راهی نداره امسال با فراهانی دلشتم ...

من بچه های امسال که پشت بودن رو میدیدم بیشتریا همون سال پیش رو نگاه کردن ولی به نظرم با کلاس هاش از اول اول پیش برو دیگه فرقی نداره کدوم ولی استمرار داشته باش 

میگم چطوری تصمیم گرفتی پشت بمونی چیا رو لحاظ کردی خانواده مشکل نداشتن ؟ خودت روحیه ات و اعصابت میکشه بخوای بخونی یه سال دیگه رو ؟ منم میخواستم بمونم مامانم گفت حالا تیر رو بده شاید درست شد 

مرسی تورق یعنی چطوری جز به جز بخونم حفظیاتش رو؟

نه ببین مثلا کتاب رو میذاری جلوت اون قسمتایی که هایلایت کردی رو بخون یا جاهایی که حس میکنی مهمن یا تو آزمون جامع ها دیدی و برات مبهم بود اون قسمت ، شکلا رو دوباره نگاه کن ولی سعی کن سرعت هم داشته باشی تا به همه قسمت ها برسی 

اینکارو باید هفته آخر و نزدیک کنکور انجام بدی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بچه های امسال که پشت بودن رو میدیدم بیشتریا همون سال پیش رو نگاه کردن ولی به نظرم با کلاس هاش از ...

اره خانواده اذیت میکنن فیلم کلاسی انلاین از مطابق برنامه های من نیست و خیلی کندن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز