2777
2789
عنوان

همه فوت و فن های نوزاد داری

1894 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.مممون میشم تو هر زمینه ای (زردی بچه،افزایش شیر و قنداق کردن بچه و خلاصه همچی) در خصوص نوزاد داری تجربه ای دارین بهم بگین

برای شروع این سوالو جواب میدین دوستان؟ برای پیشگیری از زردی بچه تو ماه آخر بارداری چیکار باید کرد؟

هیچی گلم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شروع این سوالو جواب میدین دوستان؟ برای پیشگیری از زردی بچه تو ماه آخر بارداری چیکار باید کرد؟

عزیزم من روزی نصف لیوان عرق کاسنی خوردم.خداروشکر پسرم زردی نگرفت.

بچه ها با هم متفاوتن.مادر من که خودش  چند تا بچه و نوه داشته،واسه بچه های من میگفت انگار هیچی بلد نیستم.نی‌نی خودش یادت میده😍😘

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من شنیدم از یکی دوماه قبل عرق کاسنی بخوری زردی کمتر میگیره .زردی بچه تو سه چهار روز اول خطرناک تره باید بیشتر کنترل کرد .ولی راهی نیست که انجام بدی بچه اصلا زردی نگیره .هر چی بیشتر بچه شیر بخوره و دفع ادرار زیاد باشه زردیش زودتر میره .اینا تجربه من برای بچه اولم بود

انار هم میگن خوبه با شاتره در این مورد چیزی شنیدین؟ راستی بعد تولد بچه اگه زردی داشت،دوباره باید عر ...

ما كه به زني كه تازه زايمان كرده و بچش زردي داره گوشت خروس ميديم ميگن خوبه

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

ممنون میشم اگه راههای طبیعی که باعث کاهش زردی نوزاد بعد تولد میشن رو بهم بگین

چند روز اول که شیر کم هس، چی باعث افزایش شیر مادر میشه؟ به من دوستم گف قطره شیرافزا بگیرم.ولی میخوام مطمین شم که این قطره عوارضی نداشته باشه