2777
2789
عنوان

روانی بازی های دیشب من

2653 بازدید | 118 پست

با پارتنرم می‌خواستیم بریم سینما پیر پسر رو ببینیم.. ساعت ۹ونیم اینا بود.. من یه سری چیزا دیدم از گوشی و فیش بانکی و.. شک کردم! (البته امروز صبح ثابت کرد کاری نکرده این اوکی شد) این شکاکیتم خودم رو هم داره اذیت میکنه! 

ولی دیشب من... یه دیوانه به تمام معنا شدم

سوار ماشینش ک شدم! ماشین صفرش! مردا هم که حساس! جوری درو کوبیدم خودم گفتم در کنده شد!

گفت چته دیوانه؟ یه بار دیگه درو باز کردم اینبار محکم تر زدم.. 😮‍💨😐

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

تو راه من اصلا گوش نمی‌دادم توضیحاتشو ‌.. فقط جیغ میزدم! با پاهام میکوبیدم به داشبورد! 

ماشین رو داغون کردم! تازه دنبال آجر بودم شیشه هاشو بیارم پایین...

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو راه من اصلا گوش نمی‌دادم توضیحاتشو ‌.. فقط جیغ میزدم! با پاهام میکوبیدم به داشبورد! ماشین رو داغو ...

چرا

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

این قدر دیوانه بازی دراوردم این برای اینکه عصبانی نشه کار بدی کنه تو اتوبان کنارگذر مهدوی کنی ماشین رو زد کنار رفت بیرون!!!!! منو تنها گذاشت!

تو راه من اصلا گوش نمی‌دادم توضیحاتشو ‌.. فقط جیغ میزدم! با پاهام میکوبیدم به داشبورد! ماشین رو داغو ...

این کار قشنگی نیست

همیشه حتی اکه از دستش ناراحت هم هستی باید احترام بزاری بهش تا رابطه درست باشه