2777
2789

مثال بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجوری کنترل گره شاید عادی عادت نداری ب رفتارش؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

مثال بزن

سختگیری روی حجاب 

روی رفت و امد 

روی حرف زدن معمولی با مثلا پسر خاله و شوهر خاله 

روی دانشگاه رفتن و ارتباطم با دوستام 

اینکه مدام میگه دوسم نداری همش میخوام ثابت کنم 

حتی اگه با مادرم اروم اروم حرف بزنیم میاد میگه چی میگفتید 

گوشیمو چک میکنه و همش نگاه میکنه ببینم چه عکسای جدیدی گرفتم و اگه تو عکس یه ذره موهام بیرون باشه هی دیگه دعوا میکنه 

چجوری کنترل گره شاید عادی عادت نداری ب رفتارش؟

توی کامنت ها گفتم 

و مدام گذشتمو میگرده ببینم چی‌بوده 

تعقیبم میکنه 

و یه بار بهش گفتم یه پسره تو خیابون مزاحمم شد دیگه تا یک سال و خورده ای هی میگفتش میگفت حتما تو رفتارت نامناسب بوده

سختگیری روی حجاب روی رفت و امد روی حرف زدن معمولی با مثلا پسر خاله و شوهر خاله روی دانشگاه رفتن و ار ...

خوب جانم این که کنترل گری نیست بدبینی و قطعا توصیه نمیکنم بهش برگردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
توی کامنت ها گفتم و مدام گذشتمو میگرده ببینم چی‌بوده تعقیبم میکنه و یه بار بهش گفتم یه پسره تو خیابو ...

یه سرچ بزن همین سایت چقدر دارن زجر میشن از این مدل همسرا

خواهرم حق عینک آفتابی زدن رو نداشت میگفت من باید ببینم کی رو نگاه میکنی

جدا شد خواهرت ؟

ن اون بچه دار و به خاطر بچش موند 

همش ایراد می‌گرفت چادرتا بد سرت میکنی رفتیم فلانی مغازه به فروشنده نگاه کردی اینقدر این مدل کرد خواهرم هیچ جا باهاش نمیره 

خونه هامون نمیاد فقط خونه مامانم

ن اون بچه دار و به خاطر بچش موند همش ایراد می‌گرفت چادرتا بد سرت میکنی رفتیم فلانی مغازه به فروشنده ...

من یه خونه کسی رفتن گیر نیمداد 

ولی میرفتم زهره مارم میکرد 

ازم ی ایرادی میگرفت 

مامانم‌میگه هنوز اختیارتو نداره وگرنه کم کم‌نمیزاشت خونه کسیم‌بری

من یه خونه کسی رفتن گیر نیمداد ولی میرفتم زهره مارم میکرد ازم ی ایرادی میگرفت مامانم‌میگه هنوز اختیا ...

خوب شوهر خواهرمم اول همین بود تا کم کم خواهرم گفت حوصله ندارم بیام بعدا کوفتم کنه

تازه بعد رو بچه هم حساس میشن کسی نباید به بچشون چب نگاه کنه

توی کامنت ها گفتم و مدام گذشتمو میگرده ببینم چی‌بوده تعقیبم میکنه و یه بار بهش گفتم یه پسره تو خیابو ...

واه واه،برنگردیا،جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته،این رسما مریضه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

من یه خونه کسی رفتن گیر نیمداد ولی میرفتم زهره مارم میکرد ازم ی ایرادی میگرفت مامانم‌میگه هنوز اختیا ...

تو رو خدا هروقت خواستی گول بخوری و بهش برگردی همین چیزایی که اینجا نوشتی رو برای خودت مرور کن! تو زندگی با همچین آدمی زجرکش میشی ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

سختگیری روی حجاب روی رفت و امد روی حرف زدن معمولی با مثلا پسر خاله و شوهر خاله روی دانشگاه رفتن و ار ...

دوستم قبل ازدواج گف از این که غیرت داره روم حساسه خوشم میاد الان ۱۰ ساله ازدواج کرده میگه معصوم گوه خوردم کاش یه آپارتمان بخره واسم تنهایی بچمو بزرگ کم