2777
2789
شوهر تو هم از این سوال ها از طرف پرسیده بگه دوستم داری؟ از من سرد شدی؟

من خیلی وقت سر گوشیش نرفتم تقریبا چهار سالی میشه 

نه اون موقع ک من ندیدم پرسیده باشه فقط درحد چت بود سک س چت واینا

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایدز و زگیل نگیری ازش؟؟

نه همه ازمایشا و تستا رو دادم شکر خدا سالم بود 

اون هرزه ها انقدر با کلاس شدن کارت سلامت و واکسن دارن انقد کلاس کاریشون رفته بالا بیا ببین بدون کاندومم خدمات نمیدن. از سر خیابون که پیدا نمیکرد از خونه خاله میگرفت بیشرف پست 😒

من خیلی وقت سر گوشیش نرفتم تقریبا چهار سالی میشه نه اون موقع ک من ندیدم پرسیده باشه فقط درحد چت بود ...

پس ینی شوهرم دوسش داره؟ حتی به حموم رفتن پسرعموش با زنش حسادت میکرد میگف چرا باهاش رفتی حموم دوسم داری چرا سرد شدی از من 

الآنم باهاشع یا نه

نه‌.تهدید کردم به شوهرش میگم.از ترس خودشون رو جمع کردن.

اون‌مطلقه هه هم رفت خارج

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پس ینی شوهرم دوسش داره؟ حتی به حموم رفتن پسرعموش با زنش حسادت میکرد میگف چرا باهاش رفتی حموم دوسم دا ...

این چرت و پرت ها فقط برای مخ زنیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میگم ک نمیدونم اصلا گوشیش ندیدم ولی باز ته دلم میگ با خیلیاس

آخه شوهر من تو تموم این سال ها فقط با زن پسرعموش بوده شاید واقعا عشق عمیقی بینشون هست 

پس ینی شوهرم دوسش داره؟ حتی به حموم رفتن پسرعموش با زنش حسادت میکرد میگف چرا باهاش رفتی حموم دوسم دا ...

نمی‌دونم والا ولی این بدون نه شوهر تو تورو طلاق میده بره اون بگیره ن اون طلاق میگیره زن این شع

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

طلاق گرفتی یا زندگی کردی؟

نه دیگه گفتم بالا. خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بجه هام ازش گرفتم مث سگ انداختمش بیرون. لباساش ریختم تو خیابون

بعد کلی دربه دری و التماس و گریه و خواهش و ضمانت بچه هام راش دادم تو خونه کثافت. بچه هام خواستن بهش فرصت بدم نتونستم نه بگم