2777
2789

خواهرم یازده سالشه از بقیه همکلاسی هاش کوتاه تره الانم کاراته میره از بقیه کوچولو ترهدمیخوام قدش بلند شه دکتر میگه نرماله ولی تا سال دیگه پریود میشه به احتمال زیاد چون ژنمونه چیکار کنم تا اون موقع قدش بلند شه واقعا راهنمایی کنید

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنده قدش؟قرص مرص‌نگیری واسش آمان،بلوغ زودرس میاره ،بفرست والیبال

۱ و ۴۵ حداقل ۱ و ۶۲ بشه دخترای الان اکثرا قد بلندن دکتر قرص داده بهش بخوره بلند شه قدش والیبال هم خوشش نمیاد

هرشب یه قاشق پودر سنجد بریزه تو شیر بخوره پودر سنجد برای استخوان و قد خیلی مفیده

ب جای کاراته والیبال بفرستش 

ورزش هایی مثل همین والیبال بستگتبال خودشم حتی میتونه توحیاط بازی کنه اگه کلاسم نمیره ورزش های پرشی قدو بلند میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

هرشب یه قاشق پودر سنجد بریزه تو شیر بخوره پودر سنجد برای استخوان و قد خیلی مفیدهب جای کاراته والیبال ...

من یه بار خوردم گیر کرد تو گلوم داشتم خفه میشدم😐💔😑

۱ و ۴۵ حداقل ۱ و ۶۲ بشه دخترای الان اکثرا قد بلندن دکتر قرص داده بهش بخوره بلند شه قدش والیبال هم خو ...

دیگه به خوشش اومدن نیست اگه میخواد کوتاه نمونه یه سال تلاش کنه قرص زینک امگاسه براش بخرین 

نه یکبار مثلا شیش ماه کلا بخوره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من یه بار خوردم گیر کرد تو گلوم داشتم خفه میشدم😐💔😑

شما که هیچ کار نمیخواین کنین دیگه توقع قد بلند نداشته باشین پس😂

باجادو نمیشه که