2777
2789
عنوان

اعتماد بنفسمو از دست دادم 😔

91 بازدید | 3 پست

جامعمون شده میدون مسابقه زنها و دخترا انگار هرچی به خودت میرسی کمه با اینکه تعریف از زیباییم زیاد شنیدم ولی رفته رفته سن آدم میره بالا گاهی بی حوصلگی گاهی خسته ای و نمیتونی به خودت برسی ...اینا باعث شده اعتماد بنفسمو از دس بدم و دائم خودمو مقایسه کنم کسی هس این حسو داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بگم؟به یه نتیجه ای رسیدم. این فکر شما رو من قبلا داشتم. بله زیبایی مهمه چون ادمها از توجه دیگران و توجه جامعه به زیباییشون لذت میبرن، وسعی میکنن زیباتر شن اما زیبایی اصلا عامل خوشبختی نیست. اینو باور دارم.قبلا وقتی یکی میگفت زیبایی عامل خوشبختی نیست اصلا درک نمیکردم میگفتم داره از خودش در میاره ولی الان خودم به این موضوع رسیدم. مثلا در زمینه ی ازدواج در اخر تو باکسی ازدواج میکنی که خدا بخواد، اگه خدا بخواد تورو پیش طرف عزیز میکنه، خیلی هارو دیدیم که خوشگلن ولی همسر خوبی ندارن و برعکس خیلی هارو دیدم که زیبایی ندارن ولی خدا شوهری بهشون داده که عاشقشونن، در زمینه ی ثروت یا موفقیت های زندگی هم که اگه برات پیش بیاد هیچ ربطی به زیبایی نداره✌️