2821
2789
عنوان

رزومه کاری

54 بازدید | 7 پست

میخوام واسه خودم ی رزومه آماده کنم 

شاغل نیستم، مدرک تحصیلی ام درحال حاضر ندارم 

چه هنر هایی یادبگیرم، چه چیزهایی بلد باشم و برم دنبالشون تو این چندماه که سال دیگه این موقع ی رزومه خوب از خودم داشته باشم واسه ارائه ( هر جایی ک خواستم کار کنم) 

حدود ۱۹ سالمه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

کامپیوتر و زبان انگلیسی

هنر های مدیریتی و حسابداری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کامپیوتر و زبان انگلیسیهنر های مدیریتی و حسابداری

کامپیوتر ICDL بگیرم؟! هزینه هاش چطورن؟ 

مدیریتی و حسابداری رو آزاد یاد میدن؟ یعنی کلاس داره؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

برو زبان یاد بگیر بعد مدرک ttc بگیر آموزش بده.

چه مدت طول میکشه؟ 

الان سطح زبانم فکرکنم A2 باشه 

از هشت سالگی می رفتم تا ۱۲ دیگه نرفتم 

کامپیوتر ICDL بگیرم؟! هزینه هاش چطورن؟ مدیریتی و حسابداری رو آزاد یاد میدن؟ یعنی کلاس داره؟

اره گلم همشون فنی حرفه ای کلاساشو داره

هزینه هاشم باید تماس بگیری نمیدونم مال شهر شمارو

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز