2777
2789
عنوان

رفیق بازی

36 بازدید | 3 پست

هر هفته بیرونه ۲ روز یه بار سفره خونه هر روز زنگ و دیدار خسته شدم البته برای ما کم نمی ذاره اما رفیق بازیش منو اذیت میکنه وقتشو با اونا پر می کنه هر چقدر اعتراض می کنم فایده نداره میخوام شماره‌ دوستاشو بردارم پیام بدم دست از سر زندگیم بردارید تا برن گم بشن نمی دونم چیکار کنم بساط باغ و شوهرم میبینه و خریدا رو میکنه حماله اینا رو جمع می کنه افتخارش اینه لیدره با هم مشکلی نداریم اما همه دعواهای ما فقط سر رفیق بازیشه فقط میخواد یه حا بشینه دری وری بگن و بخنده 

بهتره با همسرت راحت حرف بزنی و احساساتتو بگی شاید اینجوری بهتر بفهمه و تغییر کنه

مثلا بگو حس می‌کنم وقتی زیاد با دوستات بیرون میری یا وقت می‌ذاری، من کم‌تر تو زندگیت جای دارم این موضوع منو اذیت میکنه و دلم میخواد بیشتر کنار هم باشیم میشه لطفاً یه کمی بیشتر به این موضوع توجه کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز