2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون ادم در فوریت بهشون مراجعه میکنه😃کلا در جهان این جنبه جذابیت لباس فرم شایع هستهمون اقا رو در لبا ...

نمودونم ولی من با ی پسره حرف میزدم کورد بود خیلی خوب بود بعد گفت فوریت طرح میره 😂😭اینو ک تو بباسش ندیده بودم

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

بخدا حسود نیستم من ۵ ۶ تا میشناسم تا حرف میزنن عصبی میشن ،اعصاب ندارن

منم میشناسم کلا کارم ی جوریه هرجا ما باشیم اونام هستن(کادر درمان نیستم)حق هم دارن فشار کاری زیادی روشونه ولی دلیل بر بد بودنشون نیست

.

بخدا حسود نیستم من ۵ ۶ تا میشناسم تا حرف میزنن عصبی میشن ،اعصاب ندارن

عصبی نمیدونم ولی خون و اینا دیگع خیلییییی عادیه براشون 

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

منم میشناسم کلا کارم ی جوریه هرجا ما باشیم اونام هستن(کادر درمان نیستم)حق هم دارن فشار کاری زیادی رو ...

نه اتفاقا پسرای خوبین فقط فشار خیلی زیاده روشون اکثرا هم در شرایط و صحنه های سخت حضور دارن،یادمه یه بار با راننده آمبولانس یه شوخی کردم یهو جدی شد به خودش گرفت 😅🤦 من دیدم عصبیه دیگع چیزی نگفتم

نه اتفاقا پسرای خوبین فقط فشار خیلی زیاده روشون اکثرا هم در شرایط و صحنه های سخت حضور دارن،یادمه یه ...

شوخی نکنید آقا واقعا تحمل این آدما زیاده واقعا چیزای سختی تجربه میکنن توی شرایطی فوق حساس ک اگ ماها باشیم قش کردیم اونا خودشونو حفظ میکنن و سعی میکنن ی آدم دیگ رو احیا کنن

.