2777
2789
چقدر دقیق گفتی مرسی عزیزمبه نظرت تو یک سال اینده زندگیم بهتر میشه؟

بهتر میشه انفاق کن زکات بده نماز اول وقت تورو شاداب میکنه خوشگلتره میکنه برکتت بیشتر میشه امتحان کن نماز شب برات خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم خدانکنه اونم الان باردار بشم 😂❤️

خب پس اشتباه گفتم تازه از خواب بیدار شدم ولی کلا حس ششم اعتقاد ندارم با اینکه جدیدا حدسام درسته

من قبلاً خیلی دلسوزی میکردم برا بقیه الان نه دیگه برام مهم نیست

بهتر میشه انفاق کن زکات بده نماز اول وقت تورو شاداب میکنه خوشگلتره میکنه برکتت بیشتر میشه امتحان کن ...

درمورد منم میگی 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

خبری شنیدی؟ دلت ناراحته یا حس خاصی نداری نسبت ب چیزی دوست داری اشخاصی سمتت بیان ی خنده میبینم برات ...

نه زیاد درست نیست 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

بهتر میشه انفاق کن زکات بده نماز اول وقت تورو شاداب میکنه خوشگلتره میکنه برکتت بیشتر میشه امتحان کن ...

نماز شبو که عاشقشم

ولی تو نماز اول وقت یکم سهل انگارم ولی تلاشمو میکنم عزیزم

ممنون که گفتی

قربونت بشم مهربونم دختر دست و دلباز هستی چشمت دنبال شخصیه اما بهترینها نصیبت میشه نگران نباش بخت و ا ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤بهترین ها قسمتت عزیز دل 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
قربونت عزیزم الهی ک حاجت روا بشی التماس دعای فراوان دارم گلم❤️🌹

عزیزم میشه به این سوالم جواب بدی🥲خسته شدم قلبم گرفته ناامید شدم. چرا چند سال توی یک کاری گیر افتادم .گواهی دیپلمم رو نگرفتم دائما با دختر های فامیل مون مقایسه میشم درحالی که اونا مدرسه نمونه دولتی رفتن اما من نه. خودم احساس می کنم خیلی تو چشمم اثر چشم زخمه شایدم برام دعا نوشته باشن. بین خودمون باش مادرم یکم رازدار نیست اتفاقات خوبی که برام می افته به کسایی که نباید بگه میگه😕💔مثلا یه بار خواستگار دندون پزشک داشتم اما هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده حرفی هم باهم نزدیم رفته به خاله بزرگم گفته خواستگارمم پرید. خاله بزرگمم به همه گفته فلانی من رو نخواسته😭یا هرموقع نزدیک امتحاناتم میشه یه اتفاق بدی می افتاد که نمی تونم قشنگ درس بخونم من تنبل نیستم می خونم خدایی. به نظرت چه زمانی می تونم مدرک دیپلمم رو بگیرم؟