2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین مهربونیت باعث نشه تا گول نخوری عزیزم تو دعات مستجاب میشه مخصوصا موقعی ک دلا میشکنه دعا کنی ولی ...

دقیقااااا ، خیلیا همیشه ازم میخان براشون دعا کنم میگن انگار دعای تو زودترو بهتر مستجاب میشه

ولی من اینقدر برای خودم دعا میکنم انگار خبری نیس🫠

دقیقااااا ، خیلیا همیشه ازم میخان براشون دعا کنم میگن انگار دعای تو زودترو بهتر مستجاب میشهولی من ای ...

چرا دعاهای تو یجا ثابت میشه بهت اینو قول میدم اما برای من یادت نره دعا کنی انرژی روشنی دارم ازت این روزا صدقه بده 

سبکی میاد ب زندگیت نگران نباش قرآن و نمازت بخون مسئله دینی تو رعایت کن نماز بخون انرژی منفی از چاکرا ...

اشکم دراومد چقدر دقیق گفتی 

جنسیت بچم رو میشه بگی دختره یا پسر ؟ 

روحش قوی و خوبه ؟ لجباز و اذیت کن نیست ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکم دراومد چقدر دقیق گفتی جنسیت بچم رو میشه بگی دختره یا پسر ؟ روحش قوی و خوبه ؟ لجباز و اذیت کن نی ...

الهی ک اشکت از سر شوقت باشه عزیزدلم تو پاکی آدم پاک رو زمین چون بارداری دعاهات مستجاب منم یادت نره گلم مخصوصا موقع زایمانت 

بچت پسر حس میکنم صد در صد باهاش صحبت کن عزیزم تو قراره رشدش بدی ان‌شاءالله ن اصلا ب آدم پاک و خوش رو فکر کن ن لجباز و..

انرژی از منو میگی

حس میکنم ی بستگی داری تو زندگیت نمیدونم چرا فقط یچیزی ک انگار قفل شدی حتی سر مسئله مالیت گاهی بیشتر اوقات ناراضی و کفر گویی پاکسازی کن قرآن بخون و نماز بخون ارتعاشات و بالا ببر 

الهی ک اشکت از سر شوقت باشه عزیزدلم تو پاکی آدم پاک رو زمین چون بارداری دعاهات مستجاب منم یادت نره گ ...

چشم عزیزم ان شالله خدا بهت سلامتی و طول عمر بده و هر حاجتی داره برآورده بشه 🙏💖

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40