2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک حاجت رواییمو بخون عزیزم و تاپیک ولادت حضرت عباس هر چیزی ب دلت افتاد نیت کن و بگو مثلا دو کیلو ...

چشم خیلی ممنون هیچوقت فراموش نمیکنم شما رو ، اگه حاجت روا بشم

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

اقا تورو خدا منو

انگار ک مشگل مالی داری یا ب چیزی میخوای برسی اما برات مث قفل شده دلت میگیره گریه حس میکنم واست نمازت بخون قرآن بخون از صاحب عزای این ماه کمک بخواه ک واسطه بشه برات پیش خدا ان‌شاءالله ب اون چیزی ک میخوای برسی 

درسته 👌🏽شما خودت از من چ حسی گرفتین میشه بدونم؟

روحت پاکه اماحس میکنم گاهی ب آدمای نزدیک زندگیت با زبونت یچیزی میگی ک ناراحت میشن دلتو بیشتر ببر سمت خدا تو دختر مهربون و پاکی هستی فقط یادت باشه گول نخوری

انگار ک مشگل مالی داری یا ب چیزی میخوای برسی اما برات مث قفل شده دلت میگیره گریه حس میکنم واست نمازت ...

چرا قفل شده برام ای کاش میشد بگی چرا قبلا چله و دعا زیاد برداشتم

انرژی منو بخون لطفا

سبکی میاد ب زندگیت نگران نباش قرآن و نمازت بخون مسئله دینی تو رعایت کن نماز بخون انرژی منفی از چاکرا سرت بیرون بره ایمان داشته باش بیشتر شکر گذاری کن این مدت خیلی عصبی بودی و احتمال زیاد کفر هم گفتی پاکی اما دلت نازه و زود نیشکنه

روحت پاکه اماحس میکنم گاهی ب آدمای نزدیک زندگیت با زبونت یچیزی میگی ک ناراحت میشن دلتو بیشتر ببر سمت ...

خیلی خرم سادم مهربونم حتی دشمنم ازم کمک بخاد نه نمیارم

همه همیشه بم آسیب میزنن سر کوچکترین چیزا ک هیچ اهمیتی ندارند ناراحت میشم .... با اینکه حس میکنم از چند سال پیشم خیلی قوی تر شدم 

خیلی خرم سادم مهربونم حتی دشمنم ازم کمک بخاد نه نمیارمهمه همیشه بم آسیب میزنن سر کوچکترین چیزا ک هیچ ...

همین مهربونیت باعث نشه تا گول نخوری عزیزم تو دعات مستجاب میشه مخصوصا موقعی ک دلا میشکنه دعا کنی ولی وقتی شکست دعای خیر کن 

پاک باش رزق و روزی دست خداست ذکر یا رزاق یا فتاح زیاد بگو البته این فقط حسم و انرژی شما بود عزیزم

خب حست درست بود بگو ازدواجم چیه میشه اصلا ازدواج دارم 

چ آدمیه؟ کی هست 🫠