2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم آینده چی میتونی ببینی؟

ایندت خوبه هر چند الان سختی بکشی اما سختی زیادی نمیبینم و سختی زیادی نداری خوشحال و آینده خوب میبینم بچه دختر شوهری ک درکت میکنه اما مغرور نباش واسش

حست نسبت من چیه 😂😢بنظرت دغدغه هام حل میشن؟

اینا ی حسه بچه ها🤣

ولی حس میکنم خیلی قوی و با انگیزه ای صبر داشته باش دغدغه هات راه حل داره با صبوری کردن ب همه چی میرسی همه چی اوکی میشه

ایندت خوبه هر چند الان سختی بکشی اما سختی زیادی نمیبینم و سختی زیادی نداری خوشحال و آینده خوب میبینم ...

ممنون عزیزم اون آدمی که باهاش در ارتباط بودم و جدا شدیم بنظرت برمیگرده؟ پیام میده؟

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

اینا ی حسه بچه ها🤣ولی حس میکنم خیلی قوی و با انگیزه ای صبر داشته باش دغدغه هات راه حل داره با صبوری ...

😂💔خیلی ممنون

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

ممنون عزیزم اون آدمی که باهاش در ارتباط بودم و جدا شدیم بنظرت برمیگرده؟ پیام میده؟

سعی نکن دنبال این باشی ک باز پیداش کنی همیشه قدر خودتو بدون و برای خودت ارزش قائل شو درون خودت رو پیدا کن اونموقع متوجه میشی کچقدر با ارزشی اگه بیاد سمتت ممکنه باز اذیت بشی اما بسپار دست خدا موقعیت های عالی میاد ک تصور نمیکنی

سعی نکن دنبال این باشی ک باز پیداش کنی همیشه قدر خودتو بدون و برای خودت ارزش قائل شو درون خودت رو پی ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ، امیدوارم خدا کمکم کنه خیلی دیگه خسته شدم 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

[QUOTE=386642991]ایندت خوبه هر چند الان سختی بکشی اما سختی زیادی نمیبینم و سختی زیادی نداری خوشحال و آینده خوب میبینم ...[/QUOTE

ماه تولد یا اول اسمم میگی

من ازدواج میکنم از حالا به بعد

من خودم همینجوری از بس زیاد فکر میکنم خودخوری میکنم سردرد میشم حالم بد میشه همیشه نگرانم نگران گذشته ...

نگران هیچی نباش در لحظه زندگی کن خودتو دریاب زندگی رو کشف کن آدما تا زنده ان باید کشف کنن و شاد باشن و بدونن چقدر با ارزشن