2789

مگه میشه همچین چیزی؟ 

💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃🤣💃 مربی رقصم امضام بخاطر اینه

حس میکنی چشات اسیب دیده از الان بزار کنار 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از خودت که سلفی میگیری متوجه شدی؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه خانوادم میگن

برو دکتر معاینه کنه گلم.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خانوادم بهم میگن همکلاسیمم گفت چشات چپ شده چجوری برم مدرسه 😭

اینها ترفند گوشی کنار گذاشتنه😅

خیالت راحت چشات سالمه

تو سن نوجوونی حساس میشین 

شما گوشی کنار بزار 

از وقت و زمانت استفاده کن دختر😎  

اگه ترسیدی برو دکتر چشم پزشک پولشو از خانواده ات بگیر دوستای دبیرستان گوه زیاد میخورن ببخشید البته طرف سرش تو صورت منه ایراد های نجومی میگیره که اصلا وجود ندارن یکی نیس بگه تو به جای درس خوندن باید میرفتی آرایشگر میشدی راه به راه از صورت های مردم ایراد بگیری

اگه ترسیدی برو دکتر چشم پزشک پولشو از خانواده ات بگیر دوستای دبیرستان گوه زیاد میخورن ببخشید البته ط ...

وقتی هم خانواده گفتن هم همکلاسی خب..

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.