khanombinam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 569 عنوان بیبی چک بعد 78 بازدید | 11 پست بی بی چک بعد ۲۶ روز تاخیر دقیق نشون میده؟ 1404/04/11 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniagooli عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 77 بله من همون زنی هستم که بعد از هر سری منفی شدن نتیجه ی کارش،بعداز هربار شکست بجای ناامیدی و فرو ریختن تو خودش قوی ترشد ...
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4154 بی بی چک برا خیلیا قبل موعد هم نشون میده مگر دوره ات بیشتر از ۳۰ روز باشه ممکمه یه هفته بعده تاخیر نشون بدهولی دیگه ۲۵ روز قطعااااااااااا بی شک نشون میده
khanombinam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 569 بی بی چک برا خیلیا قبل موعد هم نشون میده مگر دوره ات بیشتر از ۳۰ روز باشه ممکمه یه هفته بعده تاخیر ن ... پس چرا پریود نمیشم ۳ تا بی بی چک زدم همش سریع منفی شد چند دقیقه ام نگه داشتم حتی هاله نیفتاد 😢
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4154 پس چرا پریود نمیشم ۳ تا بی بی چک زدم همش سریع منفی شد چند دقیقه ام نگه داشتم حتی هاله نیفتاد 😢 اول یه ازمایش بارداری بده منفی شد برو دکتر سونو شو شاید تنبلی شدید داری باید قرص مصرف کنیامپول پروژسترون بزن تحت نظر باش
khanombinam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 569 اول یه ازمایش بارداری بده منفی شد برو دکتر سونو شو شاید تنبلی شدید داری باید قرص مصرف کنیامپول پروژس ... سابقه تنبلی دارم تا سه ماه شده عقب بندازم جلوگیری داشتم که دو سه بارش طبیعی بوده ولی باز توهم میزنم نکنه حامله باشم حتما باید برم دکتر مرسی عزیزم
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4154 سابقه تنبلی دارم تا سه ماه شده عقب بندازم جلوگیری داشتم که دو سه بارش طبیعی بوده ولی باز توهم میزنم ... پس از همونه عزیزم باید بررسی بشی حتما اگه مرتب ورزش کنی تنبلی دیگه نمیاد سراغت از هزارتا دوا درمونم جلو هست
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4154 سابقه تنبلی دارم تا سه ماه شده عقب بندازم جلوگیری داشتم که دو سه بارش طبیعی بوده ولی باز توهم میزنم ... فدات
khanombinam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 569 پس از همونه عزیزم باید بررسی بشی حتما اگه مرتب ورزش کنی تنبلی دیگه نمیاد سراغت از هزارتا دوا درمونم ... باشگاه ثبت نام کردم ادامه میدم ایشالله بهتر میشم ممنون که جواب دادین
nastaraaaaaan عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 4154 باشگاه ثبت نام کردم ادامه میدم ایشالله بهتر میشم ممنون که جواب دادین ایشالا عزیزمقربونت با ارزوی موفقیت💕