2821
2789
عنوان

علائم پیسی

107 بازدید | 11 پست

من پشت گردنم سه تا اگ سفیده خارش شدید دارم اونقدر میخاره ک خون میشه خیلی وقته خارش داشتم اما لک سفید تازه شده به نظرتون پیسی هس الان عکسم میزارم

کاربری مال سه نفر هست

من از ۱۳سالگیم پی سی دارم بذار لایکم کن کمکت می کنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ای کاش از جای دیگه عکس بگیری می خونه شوره باشه عرق کنی 

اینطوریه اوایلش پوسته پوسته اس یکمی می خاره ولی بعد پوسته پوسته ها می رن خارش،کم می شه لک سفید بزرگ تر می شه درکل کجایی میخوام دکتر معرفی کنم الان رو صورت من هیچی نیس قاب درمان نیس ولی قابل کنترل هس چند سالته

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای کاش از جای دیگه عکس بگیری می خونه شوره باشه عرق کنی اینطوریه اوایلش پوسته پوسته اس یکمی می خاره و ...

۲۰سالمه فقط گردنم اینجوری شده جای دیگه نیست خارش خیلی شدیدی داره پوسته پوسته هم نیست

کاربری مال سه نفر هست

۲۰سالمه فقط گردنم اینجوری شده جای دیگه نیست خارش خیلی شدیدی داره پوسته پوسته هم نیست

خارش اصلا شدید نیس شاید کمی خارش داشته باشه قارچه

پیسی چقدر طول میکشه تا پخش بشه یا پر رنگ تر بشه

برا هرکس فرق داره برا من کند بود اما  یکی تو شش ماه فراگیر تر از من بود

دیگ چه علائمی داشت پخش نشد

نه با لیزر درمان کردن نترس منم فکر می کردم درد داره ولی اصلا درد نداره فقط مشکل اینه کمیابه تو کشو ۳۰تا بیشتر نیس

نه با لیزر درمان کردن نترس منم فکر می کردم درد داره ولی اصلا درد نداره فقط مشکل اینه کمیابه تو کشو ۳ ...

شما کجای کشور رفتین برای لیزر

کاربری مال سه نفر هست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز