2777
2789
عنوان

دوست پسر روانی که رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 43 پست
من دردم همینه که چرا اینقدر خودمو برای ی همچین آدمی کوچیک کردم ، همش میگم کاش نکرده بودم

تجربه بشه برات ـکه برای ادمهای بی ارزش صد خودت رو نزاری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه شد

انشالله تا اید تجربه بشه. اپلویت خودت باشی هر کی گفت دوست دارم باور نکنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

قربونت برم من ، ممنونم ازت 🥲♥️

نشی گلم،خواهش میکنم عزیزم خب نبینم غمگین شی بخاطر یه آدم سمی، فراموشش کن زیادم تو ذهنت مرور نکن خودتم سرزنش نکن با خودت بگو اینم یه فصل زندگی بود شد تجریه

اینارو منم یه روزی تجربه کردم،الانم یه آدم درست تو زندگیمه

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

نشی گلم،خواهش میکنم عزیزم خب نبینم غمگین شی بخاطر یه آدم سمی، فراموشش کن زیادم تو ذهنت مرور نکن خودت ...

برام دعا کنید آرامش پیدا کنم و فراموشش کنم ، میدونم همچین بالاخره میگذره و درست میشه اما بازم تا بگذره خودش درده ، ممنونم ازتون عزیزم

اره واقعا ، همه فقط ولع بدست آوردن دارن .

دقیقااا. اولش میگن دوست دارم زنمی مال منی. وقتی به نیت جنسیشون رسیدن دبگه اصلاا نمیشناسنت 

برام دعا کنید آرامش پیدا کنم و فراموشش کنم ، میدونم همچین بالاخره میگذره و درست میشه اما بازم تا بگذ ...

انشالا خدابه دلت آرامش بده،هرچی خاطرات هم ازش داری پاک کن وگرنه یکم زمان بره تا فراموشی کامل،توذهنتم مرورش نکن هرکاری میکردی اون آدم میرفت ،زیادم بیا اینجا ما دخترا نمیذاریم غمگین شی فراموشش میکنی گلم مطمعن باش

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

انشالا خدابه دلت آرامش بده،هرچی خاطرات هم ازش داری پاک کن وگرنه یکم زمان بره تا فراموشی کامل،توذهنتم ...

هرچی که ازش داشتم رو پاک کردم ...

قربونت برممممم ، ممنونم ازت نازم

هرچی که ازش داشتم رو پاک کردم ...قربونت برممممم ، ممنونم ازت نازم

خوب کاری کردی مطمعن باش بهترین کار رو در حقت انجام میدی لیاقتت رو نداشت گلم،عزیزی گلم خب باید به همجنسم کمک کنم

اره واقعا ، رفت سمت لیاقتش 🥲

دقیقا ،خب گلم اینبار ایشالا تو تاپیک جدیدت خوشحالیتو ببینم 

مراقب خودت باش فکر نکن بهش ارزش نداره،شبت بی غم