2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نباید بری سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 92 پست

فردا بچه بیاری‌چی میخواد بگه ؟ وسواس تمیزی داره ؟ 

گوششو بکش به جای این دری وریها تو کار خونه کمکت کنه . حالا دو تا استکان و سفره جمع کردن کسی رو نکشته.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پررو شدن مردا...اول باید حق کارو میگرفتی ازش هنوزم دیر نشده اگه اینجوریه جدا بشی بهتره

میدونی از چی لجم میگیره؟ تو سند ازدواجم مدرک من رو زدن دیپلم و حتی شغلم رو زدن خانه دار😐😐😐😂.

منم قبل ازدواج انقدر ساده بودم هیچ شرط و شروطی نذاشتم

میدونی از چی لجم میگیره؟ تو سند ازدواجم مدرک من رو زدن دیپلم و حتی شغلم رو زدن خانه دار😐😐😐😂.منم ...

خب الان بزار، اون سند که یه تیکه کاغذه، مهم رفتار ادمه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بگو بله ممکنه گاهی خونه بهم ریخته باشه ولی ربطی به شاغل بودن ندارهالان لیزر چه ربطی به شاغل بودن دار ...

من هیچوقت بخاطر شوهرم شغلم رو نمیزارم کنار. اون زمان که روزی ۸ تا ۱۰ ساعت درس میخوندم و رتبه ی ۳ رقمی اوردم که دانشگاه فرهنگیان قبول شم این اقا کجا بود؟

کلی زحمت کشیدم، پدرم کلی هزینه کرد برای قبولی من، هیچوقت من زحمات پدرم رو بخاطر این اقا دود نمیکنم

میدونی از چی لجم میگیره؟ تو سند ازدواجم مدرک من رو زدن دیپلم و حتی شغلم رو زدن خانه دار😐😐😐😂.منم ...

خب چرا اینکارو کردن ؟ شاید از قصد بوده که فردا نتونی ادعایی داشته باشی

من هیچوقت بخاطر شوهرم شغلم رو نمیزارم کنار. اون زمان که روزی ۸ تا ۱۰ ساعت درس میخوندم و رتبه ی ۳ رقم ...

افرین..چون پس فردا توی زندگی ممکنه هراتفاقی بیفته اگه یک درصد حتی احتمال جدایی بدی، فکرشو چه چیزهایی رو از دست میدی..ضعیف میشی و مجبوری بسازی..مستقل باشی حداقل اگه نیاز باشه میتونی خودتو نجات بدی و اسیب کمتری بهت وارد شه..همیشه محتاط باش

اول باهاش اروم صحبت کردم ولی دیدم خیلی داره پررو میشه

اروم حرف بزن ولی اقتدار هم داشته باش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مگه الان دانشگاه ها تعطیل نیست ؟پس چه شغلی ؟

من دانشجومعلم هستم عزیزم

۴ سال دانشگاه فرهنگیان(تربیت معلم) درس میخونم بعدش باید برم مدرسه سر کار

الان هنوز نرفتم مدرسه چون سال سوم دانشگاه هستم.

اسی خواهرشوهر اینا هم داری؟ اوضاع اینا چطوره؟ خوبن یا اهل ازارو اذیت؟

حواستو جمع کن خوب خوب..اگه نامزدی غصه نخور خوب فکراتو کن..اگر هم عقد کردی که از همین اول زندگی شل نگیر بهش و خودتو با ارزش بدون هرحرفی بهت نزنن که عادت کنن

نمیدونم والااصلا نمیدونم کی این اطلاعات رو به دفترخونه دادخودم بعد از حدودا یک سال فهمیدم

ببهشید میپرسم مهریه ات عندالمطالب ایت یا عند الاستطاعه

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂