2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نباید بری سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 92 پست

وقتی هر دو نفر شاغل هستن مرد هم باید کارهای خونه رو انجام بده

روی خانه داری حساسه چه معنی ای میده! زن خانه دار نگرفته که طلبکاره!!!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بله ممکنه گاهی خونه بهم ریخته باشه ولی ربطی به شاغل بودن نداره

الان لیزر چه ربطی به شاغل بودن داره که یهویی تایمش عوض شد و مجبور شدی هول هولکی اماده شی بری

ممکنه پس فردا ادم کسالتی چیزی..باید همکاری کنه اونم

اینم‌ بگم هیچوقت هیچوقت خودتو بدبخت نکنی شغلتو بذاری کنار..چون توی زندگی تضمینی وجود نداره که اینده چی میشه

اینجور وقتا یجور باهاش حرف بزن که تو گارد نره. حمایتت هم کنه. 

قضیه رو توضیح بده و بگو اره نشد جمع کنم ولی درکل حواسم هست که کارها مرتب انجام بدم و.... 

ولی خب من هرچقدرم رعایت کنم یه تایمی تو ماه ممکنه حالم بد باشه و خونه رو نتونم یکی دوروز مرتب کنم.  اون وقت چی؟ خیلی خوب میشه اینجور وقتا کنارم باشی و دلگرمی بدی و کمک بدی برای مرتب بودن خونه و کارها. 

بعدشم شغل معلمی مثل کارمندی نیست. ظهر میای، استراحت میمنی، شام میذاری،  خونه رو مرتب میکنی و عصر هم همسرت میاد

فقط سعی کن دهن به دهن باهاش نذاری و خانومانه رفتار کنی. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حق کاملا با توئه بشین منطقی حرف بزن باهاش کار و شغل مناسبی داری. نذار که تو خونه نگهت داره و مانعت ب ...

نه بابا من عمرا شغلم رو ول نمیکنم چون نمیتونم حرف زور بپذیرم.

این شوهرم بود که میدونست شرایط من اینطوریه حتی تو فامیلاشون زن معلم دارن و از اوضاع زندگیشون خبر داشت پس حق نداره بهانه بیاره ب نظرم

حق با توهه.شوهرت اگر ملاکش خونه داری بود و اینقدر براش مهم بود موظف بود هموت اول اعلام میکرد و میگفت ...

اخه من از این حرصم میگیره که حتی گاهی اوقات من صبحا خونشون که هستم میبینم همه صبحانه خوردن و ظرفا رو برای من گذاشتن. من بعد خوردن صبحانه هم ظرفای خودم هم ظرفای اونا رو میشورم. ادم تقریبا مرتبی هم هستم. نمیدونم چرا انقدر امروز درموردم بی انصافی کرده