2777
2789
عنوان

ازم کمک خواست

4808 بازدید | 216 پست

و من نمی‌دونم باید چه کاری انجام بدم؟

دوتا از اطرافیانم در دوران عقد هستن و  قراره جدا بشن و درخواست جدایی از طرف آقا هست چون‌ گمان می‌کنه که خانم به چشم کارت عابر بانک‌ بهش نگاه می‌کنه.

یک اختلاف طبقاتی شدید دارن؛ خانم منشی آقا بوده و از یه خانواده پرجمعیت هست که انواع معضلات اجتماعی مثل اعتیاد در اون مشهود هست

ولی آقا تک فرزند هست و موقعیت مالی و اجتماعی خوبی دارن

این خانم در طول دوران عقد همیشه و در هرتماس پول می‌خواست و‌ چون‌ خیلی وقت‌ها من واریز می‌کردم در جریانم

حالا خانم وقتی دیده تصمیم آقا در جدایی جدی هست با من تماس گرفت کلی گریه کرد.

مامانش زنگ زد.

خودش امد پیشم حرف زد و…

توقعش این هست که من از شوهرش یه فرصت مجدد براش بگیرم و منصرفش کنم.

ولی من حس می‌کنم صلاح در روانشناس و زوج‌درمان هست که آقا بهش اعتقادی نداره و حتی میخواد از مشاوره اجباری قبل طلاق هم در بره

گیج شدم 

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

بگین فقط سمت توافقی کوتاه نیاد دوستت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شوهرم میگه مادر پدر دو طرف رو دعوت کن باهاشون حرف بزن اونا تصمیم بگیرن و تو دیگه بیشتر وارد ماجرا نشو 

ولی خب پدر دختره در عالم دیگری هست و مادرش هم زن ساده‌ای هست 

من رابطه خوبی با دختره ندارم ولی خیلی دلم براش میسوزه و نمیخوام برچسب طلاق زندگیش رو خراب کنه ولی خب زندگی کن هم نیستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جان من فکر میکنم زوجین اینقدر شرایط متناقضی دارن که در هر مرحله ای از زندگی عاقبت طلاق هستش یا ...

درسته عزیزم

من اگر طرف مقابلم به این وضوح بهم می‌گفت من رو نمیخواد حتی اگر تناقض‌ها انقدر شدید هم نبود دیگه خودم رها می‌کردم وای به اینکه دنبال واسطه بگردم برای فرصت دوباره 

اما از طرفی هم حس می‌کنم دختره داره بخاطر خانواده‌ی بد باخت میده و دلم براش میسوزه و اگر هم هیچ کاری نکنم و خودم رو بزنم به اون راه میذاره به پای رابطه‌ی بدی که داشتیم 

خیلی گیجم

درسته عزیزممن اگر طرف مقابلم به این وضوح بهم می‌گفت من رو نمیخواد حتی اگر تناقض‌ها انقدر شدید هم نبو ...

خب آدما شخصیت های متفاوتی دارن 

شاید من اگر به این وضوح هم طرد نمیشدم باز هم رها میکردم😐

بله واقعا شرایط پرنسس😄ترحم انگیزه و با توجه به قلب رئوفتون شما در شرایط سختی هستید

فکر میکنم باید از پرنس بخواید کمی منطقی تر تصمیم بگیره

ایاک نعبد و ایاک نستعین

عزیزم پیشنهاد همسرت که اصلا خوب نیست چون گمان نکنم پدر پرنسس ادمی اهل گفتگو و منطق باشه و مادرشم که بنده خدا ۹تاادم داره می‌گردونه دیگه توان این کارهارو نداره و علاوه براون زنی نیست که مدیریت و سیاست بلد باشه

متاسفانه رابطه پرنس و پرنسس دیریازود به طلاق می‌رفت حالا جنگ مثل کاتالیزگر عمل کرد و این جدایی رو سرعت بخشید!!

با پرنس حرف زدی؟بنظرت با پرنس حرف بزنی تحت تاثیر حرفای شما ممکنه کوتاه بیاد؟؟

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه

عزیزم پیشنهاد همسرت که اصلا خوب نیست چون گمان نکنم پدر پرنسس ادمی اهل گفتگو و منطق باشه و مادرشم که ...

من روی پرنس درحد به تعویق انداختن طلاق نفوذ دارم که یه فرصتی به پرنسس بده‌ ولی یه زندگی ایدی رو نه دیگه در توانم نیست

خب آدما شخصیت های متفاوتی دارن شاید من اگر به این وضوح هم طرد نمیشدم باز هم رها میکردم😐بله واقعا شر ...

بچه مدتیه منطقش کور شده

از آغاز تا ختم ماجرا 

من روی پرنس درحد به تعویق انداختن طلاق نفوذ دارم که یه فرصتی به پرنسس بده‌ ولی یه زندگی ایدی رو نه د ...

به تعویق بندازی یه مدت خوب شن دوباره ه رابطشون شکرآب شد ملکه دوباره میاد سمت  شما و کلا همیشه نقش میانجی داری و کلا خیلی شمارو وارد مسائل زندگیشون میکنن

ته دل خودتون چطور ؟دوست دارین اینو تعویق بندازین؟نظر پدرومادر پرنس چیه؟

به تعویق بندازی یه مدت خوب شن دوباره ه رابطشون شکرآب شد ملکه دوباره میاد سمت شما و کلا همیشه نقش می ...

مادرش در هیچی نظر نمیده؛ یعنی از این دوتا قطع امید کرده😅

ما ۵ نفریم و دودسته شدیم اینا ۳ نفرن و دودسته شدن😅

خودش و پدرش رو هم میشه قانع کرد.

اما پرنس و پرنسس دوتاشون‌ اذیت‌کار هستن و این وسط یه بچه هم تشکیل بشه و دوباره به مشکل بخورن و بچه هم‌ قربانی بشه

فکر می‌کنم اگر قرار به جدایی باشه با به تعویق افتادنش پرنسس بیشتر ضرر می‌کنه

الان شناسنامه‌اش سفید میشه

شاید چهار ماه دیگه سفید نشه

شاید سال دیگه یه سقط بیوفته گردنش

شاید دوسال دیگه‌ یه‌بچه بیاد وسط که مطمئنم پرنس بچه‌ رو میگیره

مادرش در هیچی نظر نمیده؛ یعنی از این دوتا قطع امید کرده😅ما ۵ نفریم و دودسته شدیم اینا ۳ نفرن و دودس ...

بین بد و‌بدتر بد انتخاب بشه

اگر تصمیم بر جدایی هست الان اتفاق بیفته خیلی بهتره تا بعدا 

واقعا بچه ها گناه دارن ....آسیب میبینن 

پرنسس هم با نامزدی بهم خورده و‌شناسنامه سفید شانس ازدواجش بیشتر از طلاق بعد ازد‌واج هست

از یه طرفم دلم به پرنسس میسوزه از یه طرفم میگم مسبب همه اینا خودش هست!

منم همینطور :((

اون از گذشته‌ی من خیلیییی مظلوم‌تره

من حداقل در و همسایه و محله  از کارم خبر نداشتن 😅

خانواده‌ام جنبه اتفاقی که پیش امده بود رو داشتن

ولی اون الان خانواده براش تهدیده 

کل محل رو جار زدن که شوهر پولدار پیدا کرده و جداییش هم‌خبرساز میشه توی یه محل ….