2789
عنوان

پدر بی عرضه

160 بازدید | 5 پست

من واقعا پدری به این بی عرضگی تاحالا تو عمرم ندیدم داداش من یه پسر بسیار بسیاررر بی ادبو بد دهنه (ده سالشه) حتی یبارم ندیدم بابام بچه بالا چشمت ابروعه  هر فوشی که دلش بخاد میده هر کاری که دلش بخاد میکنه تاحالا صدبار به بابا مامانم گفتم نزارید فوش بده جلوشو بگیرین بخدا ابروم رفته بخاطر این هیچوقت نمیرم باهاشو بیرون هیجا نمیرم مردمم فک میکنن من دیوونم که فقط خونه میمونم ولی بخدا همش میترسم برم بیرونو داداشم دهن باز کنه ابرومو ببره امشب خیلی خیلی عصبی بودم داداشم بهم فوش داد جلو همه منم هرچی تو دلم بودو به بابام گفتم گفتم بهش چقدر بی عرضه ای اخه که هرگوهی دلش میخاد میخوره هیچ عرضه ای تو وجودت نیست که نمیتونی پاشی بزنیش هر کاری که میخاد میکنه 

الان با وجود همه اینا باز رو من شاکیه و داداشمو دست نزد میخاست بیاد منو بزنه اخه من چه گناهی کردمم که این خانواده نفهمو دارم😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الانم باز قهر کرده از خونه رفته بیرون گفت حتی دیگه پول تو جیبیم بهت نمیدم با اینکه ندیدم بابام تاحالا بهم پول بده گفتم. منت چیو میزاری رو سرم تو که هیچی بمن نمیدی فقط یارانه خودمه گفت حتی اونم بهت نمیدم