2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

135 بازدید | 21 پست

رفتم پیش ماما گفت داری دارو داد ولی بدتر شد من برای چکاپ رفته بودم بدون هیچ علائمی ولی الان بعد داروها بدتر شده و خودم حس میکنم امروز پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت خیلی شدیده دارو داد ینی خوب میشه؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم اما بدون درد و خارش اصلا نرفتم خودش خوب میشه الان بهتر شدم اما نمی‌دونم فکر نکنم عفونت قارچی باشه ماله من از بدنم یچیز چسبناک بی رنگ میاد قبلاً سفید بود الان بی رنگ

🐣✨

منم داشتم از نوع شدیدش ، ناراحت نباش

دارو زیادی باعث میشه بدنت ضعیف بشه 

من با لگن آب و سرکه سفید خوب شدم و خشک کردن خودم با پارچه پنبه ای بعد از دستشویی رفتن 

و قبل و بعد رابطه هم دستشویی میرفتم شوهرمم همینطور 

به مثانه‌م کشیده شده بود قرص مترونیدازول و نالیدیکسید اسید رو هر ۶ ساعت می‌خوردم ، سریع خوب شدم کاملا

۶ ساله خوب شدم:)

AriYan🤍AYla❤️ عشقای مامان😍🥰خدایا شکرت🙏🏻🤍

منم دارم اما بدون درد و خارش اصلا نرفتم خودش خوب میشه الان بهتر شدم اما نمی‌دونم فکر نکنم عفونت قارچ ...

تاحالا دکتر نرفتی؟ بمن گفت کیست دهانه رحمم داری چیز مهمی نیس 

منم داشتم از نوع شدیدش ، ناراحت نباشدارو زیادی باعث میشه بدنت ضعیف بشه من با لگن آب و سرکه سفید خوب ...

ینی دارو استفاده نکنم؟

دکتر بهم گفت عسل هم واژینال استفاده کن و عنبر نسا و چن تا چیز طب سنتیم گفت 

ازیترومایسین و مترونیدازول و کلوتریمازول و یدونم پماد واژینال اسمشو یادم رفت

اره فقط رعایت کن همیشه خودتو خشک کن 

شیرینی هم این مدت اصلا نخور 

اگه میخوای شوینده استفاده کنی از بی بو استفاده کن 

تندتند هم لباس زیرتو عوض کن فقط موقع خواب نپوش

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

اره فقط رعایت کن همیشه خودتو خشک کن شیرینی هم این مدت اصلا نخور اگه میخوای شوینده استفاده کنی از بی ...

خداکنه خوب شه من اصصصلا حوصله این چیزارو ندارم وای😭😭

خداکنه خوب شه من اصصصلا حوصله این چیزارو ندارم وای😭😭

من زیاد درگیرش میشم ولی فهمیدم اگه شیرینی کمتر بخورم یا نخورم خیلی بهتر میشم البته من کنار داروهام از لاکتوفمم استفاده میکردم ولی اگه خواستی استفاده کنی حتما مشورت کن با دکترت

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

من زیاد درگیرش میشم ولی فهمیدم اگه شیرینی کمتر بخورم یا نخورم خیلی بهتر میشم البته من کنار داروهام ا ...

من اصلا طعم شیرین دوس ندارم از بچگی همینجورم حتی یدونه بستنی نمیخورم