2821
2789
عنوان

ازدواج

188 بازدید | 8 پست

من با تنهایی خودم مشکلی ندارم

خودمو مشغول فعالیتهای سازنده و مورد علاقم می کنم

ولی به دلیل خاصی و نه برای فرار از تجرد و تنهاییش  راه حل در ازدواجه.اونم یه ازدواج عالی و درست نه صرفا ازدواج

انسان زوج آفریده شده یا حالا تکامل پیدا کرده هر چی راه استاندارد و طبیعیش هم یه رابطه پایدار هست که بهترینش ازدواج چون پشتش حمایت شرعی و قانونی و عرفی هم هست

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انسان زوج آفریده شده یا حالا تکامل پیدا کرده هر چی راه استاندارد و طبیعیش هم یه رابطه پایدار هست که ...

درسته. منم باهات هم عقیدم اما مدتها تلاش کردم که مزدوج شم. راههای مختلف رو رفتم و تست کردم اما نشد. اخرش من موندم و ذهن و دل خسته و مجرد. دیدی تلاشتو می کنی و نمیشه اخرش می گی لابد قسمت واقعیت دتره. منم به همین مرحله رسیدم و تصمیم گرفتم مجردی باکیفیتی رو داشته باشم و رها کنم پیگیری واسه ازدواج رو که حالا پیس بیاد یا نیاد. 

همه با تنهایی مشکل دارن، داری انکار میکنی. تک تک آدمای کره زمین نیاز دارن گذر وقتشون رو با یه نفر در ...

منظورم این بود که دنبال ازدواج برای فرار از تنهایی نیستم. دلیلی نداره اینجا که هیچ کس کسی رو نمی شناسه بخام دروغ بگم.از تجردم دارم استفاده می کنم گوش شیطون کر.

واقعا دلیل دیگه برای ازدواج دارم 

اونم به ازدواج خوبو درست حسابی