2777
2789
عنوان

Pcoیا کیست؟

132 بازدید | 5 پست

دکتر بمن گفت طی سونو ک پلی کیستیک هستی ولی علائم ک دارم نشونه کیست مجدد برم دکتر ؟دقیق ۴۵روز پری تاخیر افتاده اوایل لکه قهوه ای تیره داشتم طی ۴روز بعد قطع شد و حالا همش ترشح سفید رنگ دارم تست هم میزنم منفی بنظرتون چکارکنم محدد برم دکتر؟ دو روز شروع کردم به رازیانه دم کردن خوردن 

من اینماه نی نی  دار میشم😍

Pco یعنی تخمدان پلی کیستیک و اغلب کیستها میرن و میان .دکترها معمولا متفورمین تجویز میکنن.من ۱۰ ساله pco هستم و بادارو معمولا خوب میشه ،استرس اصلا نداشته باش و سعی کن کمتر گوشت بخوری و وزنت رو کنترل کنی .

دکتر طب سنتی یکبار به من رژیم داد که ۴۰ روز کلا هیچ گوشتی نخوردم و کاملا همه مریضی هام خوب شد و توی ۴۰ روز ۵ کیلو کم کردم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Pco یعنی تخمدان پلی کیستیک و اغلب کیستها میرن و میان .دکترها معمولا متفورمین تجویز میکنن.من ۱۰ ساله ...

چه خوب ممنونم ازت خانمی بابت راهنماییت

من اینماه نی نی  دار میشم😍