2777
2789
میخاما ولی بعد یه مدت از دلم میره بازم ارتباط میگیرم😔

روانت اذیت میشه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
خیلی رو مخنمن رفیق صمیمیم همینه هربار میاد شروع کنه، میگم نگو ب من ربطی نداره میگه با تو غیبت حال نم ...

به من میگن تو عین پیرزنا میمونی  همش میگی نکن فلان کار بده فلام حرف نزن😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخاما ولی بعد یه مدت از دلم میره بازم ارتباط میگیرم😔

ببین من خواهرانه دارم نصیحتت میکنم توروقران توروخدا ازاین ادما دوری کن ، من احمق ساده هی نشستم پای درد دل این و اون هی خودمو وقتم احساسم رو گذاشتم براشون بعدفهمیدم چه کثافتای توزندگیم راه دادم خواهش میکنم من بشم برات عبرت تودیگه سمت این افرادمریض نرو ک روانت رو تاهمیشه بهم میریزت

بارالها  راضیم به رضات ، هرچه کنی شکر🤲

چطوری به این مرحله رسیدی کاش منم مثل تو بودم میخام هیچی برام مهم نباشه

برای رسیدن به این مرحله باید خودتو در اولویت قرار بدی ،  این که برای حرف مردم تصمیم گیری بزرگ نکنی مثلا ازدواج ، بچه دار شدن .فقط معیارهای خودتو ببینی . لباسی که دوست داری رنگشو بپوشی بدون این که حرف دیگران مهم باشه . 

ولی در کنارش به دیگران هم کمک کن اگه ازت کمک خواستن ، اگه ازت نظر خواستن نظرتو بهشون بگو ، فقط نذار حرفای بیهودشون تو تصمیم گیری هات اثر بذاره ، چون دیگران فقط از دید خودشون زندگی ما رو می بینن و شاید بدوم قصد و غرض هم دارن حرف بیهوده بهمون می زنن . 

به من میگن تو عین پیرزنا میمونی همش میگی نکن فلان کار بده فلام حرف نزن😕

بزار بگن 

واقعا خب ک چی حرف کم میارن گیر میدن ب ملت اون این کارو کرد، این اون کرد 

خب ب ما چهههه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
ببین من مثلا با ادمایی زیادی در ارتباط نیستم همینا هستن که اوناهم سمی ان تگر باهاشون قطع ارتباط کنم ...

چند سالتونه ؟ دانشجویی ؟

برو سرکار سعی کن مستقل باشی از لحاظ درآمد

اونطوری با افراد بیشتری در ارتباطی

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

دقیقا به من چه

آنکه از دشمن برای من خبر اورده بود

پیش دشمن هم یقینا غیبتم را کرده بود

ب اینا اعتباری نی همینجوری ک میان از بقیه ب ما میگن معلوم نی حرف مارو پیش چندنفر بردن

۲۲شاغلم

یکسال تفاوت سنی داریم.

پس خداروشکر شاغلی..ارتباط بگیر و سعی کتاب هم بخونی که بدونی هر چیزی رو کجا بکار ببری

با افراد مختلف و درست ، صحبت کن دعوتشون کن بیرون

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)