2777
2789
عنوان

ای وی افی ها همه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 159 پست
امروز روز دوازدهم بیبی چک زدم یه هاله انداخت که با چشم غیر مسلح به سختی میشه دید  شایدم من توه ...

چشم غیر مسلح چطوریه؟؟؟😉😉😉 

من یه ماه پیش انتقال دادم بتام خیلی بالا نرفت. سقط شدن. ۲ تا پسر بودن☹ 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم غیر مسلح چطوریه؟؟؟😉😉😉  من یه ماه پیش انتقال دادم بتام خیلی بالا نرفت. سقط شدن. ۲ تا پسر ...

یعنی شک کنی به چشات که درست دیدن یانه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
چشم غیر مسلح چطوریه؟؟؟😉😉😉  من یه ماه پیش انتقال دادم بتام خیلی بالا نرفت. سقط شدن. ۲ تا پسر ...

چرا سقط شدن؟

گریدشون چند بود؟

چندتا انتقال دادی؟

از کجا میدونی پسر بودن؟

چندهفته سقط شدن؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خوب چند تا خط بود استارتر جون

خب میگم خط دوم یه هاله بود که زیر نور چراغ به سختی دیده میشد .شایدم خط کارخونه بود که زیر چراغ معلوم میشد

خوب چند تا خط بود استارتر جون

بزار عکسشو بزارم.نهایت دقتت رو بکن گوشیمو که تکون میدم نور تغییر میکنه هاله رو میبینم

چرا سقط شدن؟ گریدشون چند بود؟ چندتا انتقال دادی؟ از کجا میدونی پسر بودن؟ چندهفته سقط شدن؟

بتام خیللللی یواااش میرفت بالا. 

گریدشون آ بودن

۲ تا انتقال دادم

قبلش هم تعیین جنسیت کرده بودیم. ۹ تا جنین داشتم ۵ تاشون پسر بودن ۴ تا دخمل. 

حدود ۲۱ روز بعد انتقال دل درد شدید‌گرفتم و بعدش پریود شدم

ایشالا شما مامان بشی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

[QUOTE=54559311]بتام خیللللی یواااش میرفت بالا.  گریدشون آ بودن ۲ تا انتقال دادم قبلش هم تعیین جنسیت کرده بو ...[/QUOTEعزیز دکتر میگه بار اول اصلا تعیین جنسیت نکنید شما هم تهرانی]

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
بتام خیللللی یواااش میرفت بالا.  گریدشون آ بودن ۲ تا انتقال دادم قبلش هم تعیین جنسیت کرده بو ...

وای منم 2 تا با گرید آ انتقال دادم.منم قبلن سقط داشتم

نکنه سقط بشه واس منم