امروز روز دوازدهم بیبی چک زدم یه هاله انداخت که با چشم غیر مسلح به سختی میشه دید شایدم من توه ...
چشم غیر مسلح چطوریه؟؟؟😉😉😉
من یه ماه پیش انتقال دادم بتام خیلی بالا نرفت. سقط شدن. ۲ تا پسر بودن☹
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
چرا سقط شدن؟ گریدشون چند بود؟ چندتا انتقال دادی؟ از کجا میدونی پسر بودن؟ چندهفته سقط شدن؟
بتام خیللللی یواااش میرفت بالا.
گریدشون آ بودن
۲ تا انتقال دادم
قبلش هم تعیین جنسیت کرده بودیم. ۹ تا جنین داشتم ۵ تاشون پسر بودن ۴ تا دخمل.
حدود ۲۱ روز بعد انتقال دل درد شدیدگرفتم و بعدش پریود شدم
ایشالا شما مامان بشی
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
[QUOTE=54559311]بتام خیللللی یواااش میرفت بالا. گریدشون آ بودن ۲ تا انتقال دادم قبلش هم تعیین جنسیت کرده بو ...[/QUOTEعزیز دکتر میگه بار اول اصلا تعیین جنسیت نکنید شما هم تهرانی]