2777
2789

همسرم (عقدیم) وقتایی که شب کاره خیلی بهم زنگ میزنه مثلا تو طول شب حدودا دو سه ساعت باهم حرف می‌زنیم تلفنی راجب همه چیز.

امشب من مهمونی بودم اون شب‌کار بود زنگ زد بهم گفتم سرسفره‌ام شام تموم شد بهت زنگ میزنم

بعد یکم شام طول کشید آماده شدنش

گفتم بذار ی زنگ بزنم پنج دقیقه حرف بزنم

زنگ زدم پشت خطی بودم یکم طول کشید حدود ده دیقه بعد زنگ زد گفت داشتم با مامانم حرف میزدم

گفتم مگه هرروز و هرشب مامانتو تو خونه نمیبینی چی میگید نیم ساعت بهمدیگه 

گفت مگه تو به مامانت پیام نمیدی زنگ نمیزنی مامانمه دیگه باهاش حرف میزنم بعضی وقتا دیگه منم ناراحت شدم خدافظی کردم گفتم از فردا با مادرت حرف بزن به من زنگ نزن

ناراحت شدم چون همسرم چونش گرم شدنی خیلی چیزارو میگه منم خوشم نمیاد

حق نداشتم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق نداشتی والا 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

😐😐😐تقصیر توعه 

بدون پسری که با مامانش درست رفتار میکنه با توام همونکارو میکنه

با حرفات اونو از خودت زده نکن پسرا رو مامانشون خیلی حساسن 

و جدا از اینا با شما روزی س ساعت حرف میزنه حق نداره نیم ساعتم با مامانش حرف بزنه؟؟ اونم مادره اگه مامانش نبود پسرشم الان وحود نداشت 

امیداورم حرفامو متوجه شده باشی

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

😐😐😐تقصیر توعه بدون پسری که با مامانش درست رفتار میکنه با توام همونکارو میکنهبا حرفات اونو از خودت ...

آخه از اینایی ان ک خیلی باهم حرف میزنن

در طول شبانه روز که خونس همش درحال حرف زدنن آخه تازه ساعت ۷ از خونه دروامده

تو دوساعت مگه چقد حرف نزده داشتن 

دوس ندارم راجب مسائل زندگیمون همه چیو بدونن

شما نمیدونید چن بار پرش کرده رابطمون خراب شده

شما از کجا می دونی پرش کرده ؟شوهرت گفته ؟ولی حق داره با مادرش حرف بزنه دلیل نداره چون زن داره قبل از صحبت با مادرش از زنش اجازه بگیره،مکه شما از شوهرت برای حرف  زدن با مادرت اجازه میگیری؟

آخه از اینایی ان ک خیلی باهم حرف میزنندر طول شبانه روز که خونس همش درحال حرف زدنن آخه تازه ساعت ۷ از ...

یعنی قبل از ازدواج با شما حرفی برای گفتن با مادرش نداشت خوب الان هم دارن مثل اون موقع حرف میزنن