2777
2789

سلام سلام من یکی دوماه دیگه ۲۱ سالم میشه

قدم ۱۶۵ 

وزنم ۷۰

من چند روزی هست پیش متخصص تغذیه برنامه رژیم گرفتم و رژیممو سفت و سخت حفظ کردم🫧🌝

علاوه بر اینکه توی همین تایم کوتاه هم خیلی سبک شدمه و احساس زیبایی دارم 

حس میکنم خیلی اندامم داره شیک میشه

خیلی هم اعتماد بنفسم داره میره بالا

خیلی غذاهای سالم میخورم مثل سبزیجات سالاد میوه شیر جو...چیزایی ک توی وعده های عادیم خیلی کم یا اصلا نبود

همش پیتزا و فست فود...اینا بود ک مصرف میکردم

وزن هدف:۶۰

هدف زیبایی:تخت شدن شکم

مرددم ک برم باشگاه یا نه پایینه خونمونه نزدیکه قیمتشو میدونین؟؟بگین حتما

یا توی خونه ورزش کنم 

روتین پوستیمو شروع میکنم از چند روز آینده که برم داروخونه و آبرسان سرم ویتامین سی و یه سرم دیگه که همشونو دکتر پوست تجویز کرده بود رو مجددا بخرم

میخوام گاهی اوقات قالب کوچیک یخ رو بزارم لای پارچه و بکشم روی صورتم

از مرداد ماه هم شروع میکنم برای پزشکی/دندون پزشکی تلاش کردن

از روزی ۴ساعت شروع میکنم

بدون مشاور+ویدیو های مدرسای خفن

دیگه مثل گذشته اهمال کاری نمیکنم و از اشتباهاتم درس میگیرم....چون واقعا جدای از حرف مردم نرسیدن به ارزوی بچگی بدجوری میشکنتم...

تصمیم گرفتم بیشتر وقتمو با خانوادم پدرم مادرم و خواهر برادر کوچولوم بگذرونم و تایم خیلی خیلی محدودی واسه گوشی

گوشی ایفون نمیخرم چون ب بابام فشار میاد و اینکه چون میخوام کنکوری بخونم نمیخوام گوشی دستم باشه و اینکه من رشته خوب بیارم میتونم مشاوره بگیرم و به کمک بابام گوشی مورد علاقه‌امو بخرم(الانم به بابام بگم نه نمیگه ولی دلم نمیاد)

و اینکه بابام قول داده بجز خرتو پرتایی ک خودش در طول ماه واسم میخره هرماه ۲میلیون بهم بده تا اگ لباسی لوازم ارایشی یا حتی یه تیکه طلای کوچولو خواستم خودم برم بخرم🤩

اما دندووونامممم چند روز دیگه باید برم ارتودنسی هامو ب کل درست کنم و تا هروقت دکتر اوکی داد درشون بیارم(ک حالا حالا ها اوکی نمیده/طول میکشه)

و ۱۰ تا دندون بالاییمو شااااید کامپوزیت کردم واحدی ۶ میلیون خیلی نچرال و زیبان

مسواکمو هر روز ۳بار میزنم و نخ دندون و دهان شوی هم فراموش نمیکنم

فردا هم اولین جلسه لیزرم هست برای داشتن ی پوست بدون پشم😁

خب شما چی دیگه پیشنهادتونه؟

خودتون چیکارا میکنید؟

من اینجوری خیلی اعتماد بنفس میگیرم و از دورن خوشحالم:)

برای داشتن همچین پدری خوشحال باش

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث اینکه ی نفر اینجا عجیب جوگیر شده😂

ببین وقتی چند روز انجام دادی بعد میری توی اینه به خودت نگاه میکنی مطمعن میشی ک باید حتما انجامش بدی خیلی خوشگل مبشی😃🤣😍

خا همه این کارا رو من خیلی وقته میکنممسواک؟؟ مگه مسواک نمیزدی قبلا😂

خیلی خوبه که ب خودت میرسی😍

چرا میزدم ولی تنبلی میکردم فقط شب میزدم بعد هر غذا نه چون واسه ارتودنسی باید ۳بارو بزنی حتما

افرین عزیزم😍😍😍موفق باشی 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

آفرین دختر خوبم. خیلی خوبه🥰 

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨