سلام سلام من یکی دوماه دیگه ۲۱ سالم میشه
قدم ۱۶۵
وزنم ۷۰
من چند روزی هست پیش متخصص تغذیه برنامه رژیم گرفتم و رژیممو سفت و سخت حفظ کردم🫧🌝
علاوه بر اینکه توی همین تایم کوتاه هم خیلی سبک شدمه و احساس زیبایی دارم
حس میکنم خیلی اندامم داره شیک میشه
خیلی هم اعتماد بنفسم داره میره بالا
خیلی غذاهای سالم میخورم مثل سبزیجات سالاد میوه شیر جو...چیزایی ک توی وعده های عادیم خیلی کم یا اصلا نبود
همش پیتزا و فست فود...اینا بود ک مصرف میکردم
وزن هدف:۶۰
هدف زیبایی:تخت شدن شکم
مرددم ک برم باشگاه یا نه پایینه خونمونه نزدیکه قیمتشو میدونین؟؟بگین حتما
یا توی خونه ورزش کنم
روتین پوستیمو شروع میکنم از چند روز آینده که برم داروخونه و آبرسان سرم ویتامین سی و یه سرم دیگه که همشونو دکتر پوست تجویز کرده بود رو مجددا بخرم
میخوام گاهی اوقات قالب کوچیک یخ رو بزارم لای پارچه و بکشم روی صورتم
از مرداد ماه هم شروع میکنم برای پزشکی/دندون پزشکی تلاش کردن
از روزی ۴ساعت شروع میکنم
بدون مشاور+ویدیو های مدرسای خفن
دیگه مثل گذشته اهمال کاری نمیکنم و از اشتباهاتم درس میگیرم....چون واقعا جدای از حرف مردم نرسیدن به ارزوی بچگی بدجوری میشکنتم...
تصمیم گرفتم بیشتر وقتمو با خانوادم پدرم مادرم و خواهر برادر کوچولوم بگذرونم و تایم خیلی خیلی محدودی واسه گوشی
گوشی ایفون نمیخرم چون ب بابام فشار میاد و اینکه چون میخوام کنکوری بخونم نمیخوام گوشی دستم باشه و اینکه من رشته خوب بیارم میتونم مشاوره بگیرم و به کمک بابام گوشی مورد علاقهامو بخرم(الانم به بابام بگم نه نمیگه ولی دلم نمیاد)
و اینکه بابام قول داده بجز خرتو پرتایی ک خودش در طول ماه واسم میخره هرماه ۲میلیون بهم بده تا اگ لباسی لوازم ارایشی یا حتی یه تیکه طلای کوچولو خواستم خودم برم بخرم🤩
اما دندووونامممم چند روز دیگه باید برم ارتودنسی هامو ب کل درست کنم و تا هروقت دکتر اوکی داد درشون بیارم(ک حالا حالا ها اوکی نمیده/طول میکشه)
و ۱۰ تا دندون بالاییمو شااااید کامپوزیت کردم واحدی ۶ میلیون خیلی نچرال و زیبان
مسواکمو هر روز ۳بار میزنم و نخ دندون و دهان شوی هم فراموش نمیکنم
فردا هم اولین جلسه لیزرم هست برای داشتن ی پوست بدون پشم😁
خب شما چی دیگه پیشنهادتونه؟
خودتون چیکارا میکنید؟
من اینجوری خیلی اعتماد بنفس میگیرم و از دورن خوشحالم:)