2777
2789

با اینکه خیلی محبت دارن و تا حالا نازک تر از گل بهم نگفتن ؛ ولی خب مادر همسرم مدام وقتی با همیم تماس می‌گیره ؛ به همسرم میگه گاهی فقط پسر من باش ، دلم تنگ میشه ، حداقل نصف وقتت رو برای من بذار ، حواست به ما نیست ..

همیشه احساس عذاب وجدان دارم از اینکه همسرم با منه ؛ به بار مستقیم به خودم گفت که چون پسرم سنش کمه همچنان باید تحت تربیت من باشه و بعضی چیزا رو یادش بدم ولی اون اصلاً سمت ما نمیاد

در حالیکه واقعاً با خانواده‌اش وقت می‌گذرونه نمی‌دونم دیگه چه انتظاری دارن

و اونقدر دور همسرم می‌چرخه و مثلاً محبت های عجیب و غریب می‌کنه تا همسرم بیشتر از من جذبش بشه ! آخه من هر چقدر سعی کردم این چیزا رو نادیده بگیرم مدام داره پررنگ تر میشه طوری که اطرافیانمم متوجه شدن توجه مادر همسرم بهش عجیب و غریبه .. با اینکه خودش با همسرش هیچ مشکلی نداره و زندگیشون عالیه اما نمی‌دونم علت این کارا رو

شما بودین چی کار می‌کردین ؟ به نظرتون اینکه همسرم میگه بریم یه شهر دیگه زندگی کنیم رو قبول کنم ؟ البته که جدیداً مادر همسرم با گریه این فکرم از سرش انداخت

من واقعاً برای مادر شوهرم بهترینها رو می‌خوام ولی این مدل رفتارش برام قابل قبول نیست

ایندفعه به مادرشوهرت بگو 

شما با چه اجازه ایی براش زن گرفتی؟

خیلی دلت میخواد پسرتون رو میزارم ور دلت 

تربیتش کن🫥🫥😶😶😶

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه س و سنش کمه بیخود کرده زن مبگیره براش.. ببره تو قنداق 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه س و سنش کمه بیخود کرده زن مبگیره براش.. ببره تو قنداق

دقیقاً

اصلاً احساس می‌کنم به همین خاطره بچه سال دامادش کرده که بتونه جایگاه اصلی رو داشته باشه

حتی یه بارم گفت اگه من دوستت نداشته باشم پسرم عقدو بهم می‌زنه

بنظرم اگه حساسیت داری بهش (که خیلیم طبیعیه) نشون نده،ممکنه نتیجه عکس بده

متأسفانه اونقدر قوی نیستم که مدام ندیده بگیرم

اذیت میشم و چشم دیدنشو ندارم با اینکه واقعاً عاشقش بودم و خیلی خانم نازنینیه

به نظرم تو با لحن خوب و خوش حرفتو بزن

بگو اینقدر نگران نکنید خودتون بچه که نیست مردی شده واسه خودش دیگه ازدواج کرده الان زندگی مستقل خودشو داره شما اینقدر نگران نباشید خودتونو ناراحت نکنید 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دقیقاًاصلاً احساس می‌کنم به همین خاطره بچه سال دامادش کرده که بتونه جایگاه اصلی رو داشته باشهحتی یه ...

هووف. چند سالتونه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏