میشه یه کارتن کیک خرید، یه جعبه شیرینی یا کیک یزدی خرید و پخش کرد. حتما که غذا و موارد پرهزینه ملاک نیست!
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اولا نذر رو باید صیغه اش رو بخونی. دوما زبونی گفتیسوما رفع نشدهچهارما برای نذر سخت نگیر. میشه یه کار ...
اخه یچیزی گفتم که تو ذهنم افتاد اون لحظه البته زبونی گفتم و صیغه اش رو نخوندم و حتی گفتم اگر تونستیم و شرایط مساعد بود بدیم...مشکلمونم که حل نشد متاسفانه شرایط مالیمونم مساعد نیس
نه اگه نذرتو جوری گفتی که مشکلم حل شه فلان چیزو پخش میکنم یا فلان غذارو میدم... حالا که مشکلت حل نشده نیاز نیست چیزی بخری. اگه ب دلت بد میاد چایی ا قندی چیزی بده به ایستگاهای صلواتی
اخه یچیزی گفتم که تو ذهنم افتاد اون لحظه البته زبونی گفتم و صیغه اش رو نخوندم و حتی گفتم اگر تونستیم ...
خب دیگه
نذر درصورتی باید ادا بشه که صیغه اش خونده بشه.
زبونی گفته بشه گردن تون نیست.(برای دقیق بودنش با مرجعت صحبت کنی بهتره)
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401