2821
2789

من چند سال پیش کنکور دادم

برای سال ۱۴۰۱ یادمه ۵۰۰۰ منطقه ۲ پزشکی تعهدی گرفت

مازندران 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من چند سال پیش کنکور دادمبرای سال ۱۴۰۱ یادمه ۵۰۰۰ منطقه ۲ پزشکی تعهدی گرفتمازندران

عزیزم به نظرت بین دارو تعهد و پزشکی تعهد کدومش بهتره؟

مثلا چه چیزایی بهتر دارن ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم به نظرت بین دارو تعهد و پزشکی تعهد کدومش بهتره؟مثلا چه چیزایی بهتر دارن ؟

من داروسازی میخونم

پزشکی حالت عادیش داغون شده چه برسه تعهدیش

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

تعهدی تا چند میگرن ؟دارو منطقه سه

واقعا الان اطلاع ندارم

خیلی از فضای کنکور دور شدم 

تازه دارو تعهدی همه جا نداره

چرا داغون شده😭

خودکشی رزیدنت ها

حقوق پایین پزشک عمومی 

اکثرا رفتن تو کار لیزر و زیبایی

تخصص هم اگه خیلی خوب و معروف کاربلد باشی

شاید تو ۴۰ سالگی به در امد برسی

دندون

دارو

فیزو

به ترتیب خوبن

کجاها داره ؟میدونی شما؟

فقط اصفهان یادمه اونم تو دوره خودم

باید دفترچه انتخاب رشته پارسال ببینی

من یادمه رتبه هارو میخواستم ببینم سایت گزینه ۲ و قلمچی میرفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز