lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 عنوان این نمرات یازدهم چه ترازی میدن 87 بازدید | 6 پست زیست ۱۸شیمی۱۵.۵فارسی ۱۸عربی ۱۹.۵دینی ۲٠زبان ۱۹.۲۵ کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨ 1404/04/10 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4658 امیدوارم واسه دوازدهمم عالی بمونی و مثل امروز من نابود نشی بعد دیدن نتایج اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 امیدوارم واسه دوازدهمم عالی بمونی و مثل امروز من نابود نشی بعد دیدن نتایج این نمرات خوبن؟ پرستاری میخوام کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4658 این نمرات خوبن؟ پرستاری میخوام عالین شیمی رو هم ترمیم کنی و همین فرمون بری جلو واسه دوازدهم و کنکور پزشکی هم میاری ، پرستاری چرا اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 عالین شیمی رو هم ترمیم کنی و همین فرمون بری جلو واسه دوازدهم و کنکور پزشکی هم میاری ، پرستاری چرا ترمیم تک درس میشه زد سال بعد؟ پزشکی دوران تحصیلش خیلی طولانیه خیلی هم اشباع شده دوست ندارم حقیقتا بیشتر دنبال پیرا. پزشمی هام کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4658 ترمیم تک درس میشه زد سال بعد؟ پزشکی دوران تحصیلش خیلی طولانیه خیلی هم اشباع شده دوست ندارم حقیقتا بی ... امیدوارم قانونشون رو عوض کننچون منی ک میخوام پشت بمونم باید ۱۶ تا نهایی جز سوابق باشه و ترمیم کنم. حق با شماست، امیدوارم به آرزوت برسی و موفق باشی اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 امیدوارم قانونشون رو عوض کننچون منی ک میخوام پشت بمونم باید ۱۶ تا نهایی جز سوابق باشه و ترمیم کنم. ح ... ممنونم همچنین کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨