2777
2789
عنوان

این نمرات یازدهم چه ترازی میدن

87 بازدید | 6 پست

زیست ۱۸

شیمی۱۵.۵

فارسی ۱۸

عربی ۱۹.۵

دینی ۲٠

زبان ۱۹.۲۵

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

امیدوارم واسه دوازدهمم عالی بمونی 

و مثل امروز من نابود نشی بعد دیدن نتایج

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

امیدوارم واسه دوازدهمم عالی بمونی و مثل امروز من نابود نشی بعد دیدن نتایج

این نمرات خوبن؟ پرستاری میخوام

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نمرات خوبن؟ پرستاری میخوام

عالین 

شیمی رو هم ترمیم کنی 

و همین فرمون بری جلو واسه دوازدهم و کنکور 

پزشکی هم میاری ، پرستاری چرا

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

عالین شیمی رو هم ترمیم کنی و همین فرمون بری جلو واسه دوازدهم و کنکور پزشکی هم میاری ، پرستاری چرا

ترمیم تک درس میشه زد سال بعد؟ 

پزشکی دوران تحصیلش خیلی طولانیه خیلی هم اشباع شده دوست ندارم حقیقتا بیشتر دنبال پیرا. پزشمی هام

ترمیم تک درس میشه زد سال بعد؟ پزشکی دوران تحصیلش خیلی طولانیه خیلی هم اشباع شده دوست ندارم حقیقتا بی ...

امیدوارم قانونشون رو عوض کنن

چون منی ک میخوام پشت بمونم باید ۱۶ تا نهایی جز سوابق باشه و ترمیم کنم. 

حق با شماست، امیدوارم به آرزوت برسی و موفق باشی 

امیدوارم قانونشون رو عوض کننچون منی ک میخوام پشت بمونم باید ۱۶ تا نهایی جز سوابق باشه و ترمیم کنم. ح ...

ممنونم همچنین