2777
2789

عزیزم اگه جنس خوبو ارزون میخوای برو درگهان تا قشم پنج دقیقس

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان

واسه عید شمام میخواین برین؟من شنیدم بازار درگهان قیمتاش خوبه و جنس خوب داره. منم داشتم میگشتم ببینم مراکز خرید هارو پیدا کنم

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه جنس خوبو ارزون میخوای برو درگهان تا قشم پنج دقیقس

بنظرتون ارزش داره خرید های عید رو اونجا انجام داد؟ازنظر قیمت و کیفیت؟

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
بنظرتون ارزش داره خرید های عید رو اونجا انجام داد؟ازنظر قیمت و کیفیت؟

من تمام خریدامو اونجا میکنم شوهرم سالی دوبار میره منم میبره سیسمونیمم ازونجا میخرم قیمتاش خیلی با تهران تفاوت داره تنوعشم بالاست

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان

من تمام خریدامو اونجا میکنم شوهرم سالی دوبار میره منم میبره سیسمونیمم ازونجا میخرم قیمتاش خیلی با ته ...

مرسی عزیز دلم. یه سوال دیگه داشتم اینه که ماشین رو ببری لنج سوار کنی رفت و برگشت چقدر میگیرن؟

مرسی عزیز دلم. یه سوال دیگه داشتم اینه که ماشین رو ببری لنج سوار کنی رفت و برگشت چقدر میگیرن؟

ببین من با هواپیما میرم ولی داداشم پارسال 67 داد

ببین من با هواپیما میرم ولی داداشم پارسال 67 داد

مرسی قربونت برم.یکی از دوستان نی نی سایتی میگفت باید بدونی کجاها خرید کنی مثلا جنس خوب بخری و از نظر قیمت کلاه سرت نره.من فقط همون درگهان ازهمه شنیدم که میگن خوبه. مراکز خرید قشم جایه دیگه ایی هست که قیمتش خوب باشه؟مثلا واسه عید گرون نمیکنن جنسارو؟تو فروردین هواش گرمه یا سرد؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم

مرسی قربونت برم.یکی از دوستان نی نی سایتی میگفت باید بدونی کجاها خرید کنی مثلا جنس خوب بخری و از نظر ...

ببین قشمم همون جنسای درگهانه به خدا فقط به اسم برندو اصل قیمتو بالا میبرن تو قشمم همون سیتی سنترش هست ولی بازم میگم اونجا بیشتر پول جاشونو میگیرن تا جنسشونو

ببین قشمم همون جنسای درگهانه به خدا فقط به اسم برندو اصل قیمتو بالا میبرن تو قشمم همون سیتی سنترش هس ...

خانمی جاهای دیدنی قشم واقعا ارزش دیدن داره هم میگی؟خلاصه ببخشید شما تجربه سفر به اونجا رو دارین واسه این میپرسم

علی کاپلو روبروی دودلفین

گلی جان گفتی سیسمونی اومجا گرفتی یاد خودم افتادم الان من میرفتم میخریدم واسه نی نی م ایده خوبیه به امید اینکه اینبار حامله باشمو بچم سالم بیاد بغلم یه دست لباس اونجا براش میگیرم انشالااون روز رو ببینم و تنش کنم اون لباسو

خانمی جاهای دیدنی قشم واقعا ارزش دیدن داره هم میگی؟خلاصه ببخشید شما تجربه سفر به اونجا رو دارین واسه ...

من یک ماه پیش اونجا بودم هوا عالییییی بود دریاش معرکس یه جنگل داره حرا اونم قشنگه ولی راستشو بگم من بیشتر با خرید کردنش حال میکنم مراکز خریدش خیلی زیاده یک هفته گشتن همش طول میکشه جاهای دیدنی ام داره یه جایی داره الان اسمش یادم نیست سنگاش شبیه آدمه اونم باحاله