2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 48 پست
خب اوایل باید ب فکر جدایی بود ن الان

قبول دارم با یه بچه .خیلی دیره

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
دردناکه منم پسرم شده تنها امیدم برای زندگی همسرم واقعا بی توجهه بهم

من دلم ی بغل پر از عشق میخواد🥲

ی نگاه عاشقونه و با محبت😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دلم ی بغل پر از عشق میخواد🥲ی نگاه عاشقونه و با محبت😭

آرهه دقیقا 

دلم یه بغل میخاد که از روی عشق باشه نه اینکه بگم و بغلم کنه 

دلم میخاد سرم و بذارم رو شونه هاش و حرف دلم و بزنم 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
آرهه دقیقا دلم یه بغل میخاد که از روی عشق باشه نه اینکه بگم و بغلم کنه دلم میخاد سرم و بذارم رو شونه ...

😭😭😭

همش میگم چ گناهی کردم این شد سرنوشتم

ن قیافم زشته ن اندامم خیلیا تو نخمن ولی گرفتار ی اشغال شدم ک همه رو میبینه جز من💔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😭😭😭همش میگم چ گناهی کردم این شد سرنوشتمن قیافم زشته ن اندامم خیلیا تو نخمن ولی گرفتار ی اشغال شدم ...

هوم میفهممت 

منم قیافه خوبی دارم 

ولی اون کاری کرده که مدام‌تو خودم دنبال عیبم

هوم میفهممت منم قیافه خوبی دارم ولی اون کاری کرده که مدام‌تو خودم دنبال عیبم

بیا بغلم خواهری😭🫂

بیا بغلم خواهری😭🫂

🥲😭😭😭

سوال اینجاست چجوری؟ من حتی نیاز جنسیم بر طرف نمیشه چجوری به خودم حس خوب بدم؟

من شمارو نمیدونم که چه مدلی هستید ولی کارایی که من میکنم ایناست: 

میرقصم ورزش میکنم، به پوستم و موهام میرسم ، یه آرایش ملیح واسه خودم میکنم، سعی میکنم سحر خیز باشم و تو هوای آزاد نفس عمیق میکشم. هرروز ۱۰تا شکر گذاری مینویسم و ۷ خط با خدا صحبت میکنم مینویسم هرچی دلم بخواد میگم بهش

از حموم درمیام لوسیون میزنم و به خودم میگم به به چقد خوشگلم

پادکست های استاد عرشیانفر و استاد عباسمنش رو گوش میدم 

قرآن میخونم

ببینم شوهرم حواسش به من نیست خودمو از نظرش دور میکنم جلو چشمش نباشم و مشغول کاری میشم بدون ناراحتی و حتی با شادی، تا اون پیگیر بشه ببینه من چیکار میکنم که حواسم به اون نیست؟

همه اینا یعنی به خودم میرسم 

اصلا هیچ محبتی نداره؟ دوست بودی باهاش یا سنتی؟؟؟

اصلا جوری رفتار نمیکنه که دوسم داره 

محبت و توجه نمیکنه مگه اینکه بگم سنتی بودیم

دردناکه منم پسرم شده تنها امیدم برای زندگی همسرم واقعا بی توجهه بهم

اخه چرا باید یه آدم بشه امیدت؟ مشکلت همینجاست

چرا پسرت؟ خیلی اشتباهه 

دوستشون داشته باش ولی امیدی نداشته باش

تو ارتباطت با خدا کمرنگ شده ، سعی کن تو ذهنت با خدا حرف بزنی بهش بگو بی نیازم کن از همه

من شمارو نمیدونم که چه مدلی هستید ولی کارایی که من میکنم ایناست: میرقصم ورزش میکنم، به پوستم و موهام ...

ممنونم از راهنماییت 

پادکستا رو کجا گوش میدید؟ خرید کردیذ؟

اخه چرا باید یه آدم بشه امیدت؟ مشکلت همینجاستچرا پسرت؟ خیلی اشتباهه دوستشون داشته باش ولی امیدی نداش ...

من خیلی آدم احساسی هستم واقعا دارم  له میشم که محبتی که میخام و از هیچکس دریافت نمیکنم حتی از خودم