2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 48 پست
چه ساده نسخه طلاق می‌پیچید تو اکثر مواقع با صحبت کردن و مشاوره رفتن و...حل میشه

خب شما‌ بشینید عمرتون رو تلف کنید به امید اینکه طرفتون درست بشه

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

متاسفانه این موضوع الان فراگیره....پس فکر نکن به بقیه هم داره خوش میگذره و غرق در لذت و شادی هستن....و اینکه کمتر تو مجازی باش چون اغلب خوشی هاشونو میذارن و شما اونارو میبینی و فکر میکنی همه خوشن و تنها کسی که بهش ظلم شده شمایی...

.

به نظرم طلاق فقط در شرایط حاد جوابه....مثلا اعتیاد مرد...شک داشتن شدسد یا هر بیماری روانی دیگه ای ...خشونت فیزیکی و کلامی شدید...خیانت و عدم مسئولیت پذیری...مثلا سر کار نره یا کلا بی خیال باشه دیگه....

.

.

ولی اگه مثلا یه وقتایی بی محلی کنه دلیل بر طلاق نیست...همونطور که شما یه وقتایی حوصله ندارید...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی هیچ جوره تامین نشه عزیزم؟پیش مشاور رفتی؟

دارم تبدیل میشم به یه انسان سرد 

از نظر اون اینکه منو از لحاظ مالی تامین میکنه کافیه و من حق اعتراض ندارم

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
باید جدا بشه. تامین نیاز عاطفی یکی از اهداف اصلیه ازدواجه. اگه قراره تامین نشه پس برای چی ازدواج کرد ...

جدایی مگه به این آسونیه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
پس بمون چاذه چیه💔من خودمو زدم ب اون راه کلاقید خانوادمو زدم از طرفی قکر میکنم شوهرم وجود نداره خودم ...

زندگی اینحوری قلبم و به درد میاره

خیلی سخته💔💔 میفهمم.چند ساله ازدواج کردین ؟

5 سال

تازگیا نیاز عاطفیت بهش توجه نمیشه یا همیشه همینجوری بوده؟

تقریبا همیشه

مشکلم محبته دوست داشته شدنه توجهه

طلاق بگیری هم محبت و توجه دریافت نمی کنی

وقتی شروع کنی به خودت توجه کنی این مشکلت حل میشه ناخود آگاه شوهرت دورت میگرده تجربه خودمه

فقط به همه چیز خودت توجه کن و به خودت از هرر لحاظ برس 

چون دنبال توجهی توجه ازت فرار میکنه ، الان به وسیله همسرت ، بعداز طلاقت به وسیله افراد دیگه بهت بی توجهی بی محبتی میشه 

پس مشکلو از ریشه حل کن

مشکل از ادمای اطراف نیست از درون ماست

طلاق بگیری هم محبت و توجه دریافت نمی کنیوقتی شروع کنی به خودت توجه کنی این مشکلت حل میشه ناخود آگاه ...

سوال اینجاست چجوری؟ 

من حتی نیاز جنسیم بر طرف نمیشه 

چجوری به خودم حس خوب بدم؟

باید جدا بشه. تامین نیاز عاطفی یکی از اهداف اصلیه ازدواجه. اگه قراره تامین نشه پس برای چی ازدواج کرد ...

جامعه شده جم تی وی اوضاع خرابه، ادم درست کمه و پیدا کردن کسی که بهت بخوره سخته،کجا بره اخه

مجبوریم

دردناکه 

منم پسرم شده تنها امیدم برای زندگی 

همسرم واقعا بی توجهه بهم