دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3343 عنوان برم بیرون 88 بازدید | 4 پست درس که نمیخونم الان،از صبح فقط گریه کردم،میگم برم یه خوراکی بخرم برگردم ولی صورتم اصلاح نشده ست و پشت لبم معلومه.خجالت میکشمبعدشم تو شهر ما از 7 به بعد مراسما شروع میشه خجالت میکشم،برم یه ساعته برمیگردم مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره. 1404/04/10 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 برو یه دور بزن برگرد ماسک بزن ، بعدشم بیا صورتتو اصلاح یا شیو کن روحیتم عوض میشه تونستی یه دوشم بگیر 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3343 یه ژیلت بنداز بره اخه زیاده خیلی مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4044 الان غروبه کسی موهای صورتتو نمیبینه 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️