2777
2789
عنوان

هووف این مردا چقدر شلخته ان😕😂

375 بازدید | 25 پست

شوهرم دارخ غذا دزست میکنه رغتم دیدم رو میز رو که پررر ظرف و ظروف کرده 

بعد رفته ابگوشت خوری چینی (چینی که واسه مهموناسن نه دم دستی)  برداشته توش پیاز رنده میکنه😭😂

چهارصد ظرف میکس سرامیکی فلزی پلاستیکی اونجاست رفته ابکوشت خوری چینی برداشته😭😂حتی ارکوپالم برنداشته😂

به نظرم همین مردا از زندگی لذت میبرم زنا که رو همچی وسواس دارن همیشه که هرچی رو تو چه شرایطی استفاده کنن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم همین مردا از زندگی لذت میبرم زنا که رو همچی وسواس دارن همیشه که هرچی رو تو چه شرایطی استفاده ...

نه واقعا هرچیزی یه استفاده ای داره 

ابگوشت خوری مناسب رنده کردن پیاز نیست 

سرویس 60 میلیونی مناسب رنده کردن پیاز نیست

مثل این میمونه شما بری طلا رو برداری وصل عروسکات کنی برای زیبایی

هرچیزی یخ استفاده ای داره دیگه 

دقیقا .مثلا مهمون داری کنن تنها باشن تو ی ظرف معمولی الکی میوه میذارن عقلشون نمیرسه وبراشونم مهم نی ...

وای دقیقاااا😂😂دوستش اومده خونمون دیدم تو لیوان دم دستی براش چایی برده اب برده میگم اینارو برات اماده کردم رو میز چرا برنداشتی میگه ول کن بابا😂😂

دقیقا .مثلا مهمون داری کنن تنها باشن تو ی ظرف معمولی الکی میوه میذارن عقلشون نمیرسه وبراشونم مهم نی ...

چند روز پیش من خونه نبودم رفته بودم درمانگاه شوهرم خونه بود مهمون اومده تو ظرف روحی کج میوه گذاشته بود نزدیک بود سکته کنم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
چند روز پیش من خونه نبودم رفته بودم درمانگاه شوهرم خونه بود مهمون اومده تو ظرف روحی کج میوه گذاشته ب ...

برا مهمون هرچی ظرف دم دستی عس میارن حالا برا ی پیاز خورد کردن ظرفای شیک و استفاده میکنن واقعا هم همه مردا همینن

آفرین خوب کاری میکنه ، یعنی فک و فامیل از خانواده خودش مهم ترن که نباید تو ظرفای خوب غذا بخوره 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

آفرین خوب کاری میکنه ، یعنی فک و فامیل از خانواده خودش مهم ترن که نباید تو ظرفای خوب غذا بخوره

عزیزم دیگه پیاز رو که تو ظرف چینی رنده نمیکنن میکنن؟ 

شما یعنی ظرف دم دستیتون با طرف مهمون تفاوت نداره؟ 

ما ظرف های خودمونم یه دست چینی و دودست ارکوپاله هیچکدومشون بد نیستن ولی یه مدل رو به جای شش نفره 18نفره گرفتم برای مهمون فرقشون اینه