نظرتون چیه ؟ به نظرتون با تهدید دست از سر شوهرم برمیداره یه هفته هست فهمیدم شوهرم با زن پسر عموش رابطه جنسی داره 😭💔بعد چن سال فهمیدم💔
تازه شوهرم کلی فیلم و عکس س ک سی داره ازش اگه شوهرم باز پاپیچ زنه بشه و بگه فیلم هاتو پخش میکنم اگه باهام نباشی چی؟ به همه ی اینا فکر میکنم تو رو خدا راهنمایی کنید چطور شر این جن ده ی مزاحم رو از بین ببرم😭😭😭😭
لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
چ راحت راجبش حرف میزنی واقعا امساله شماهاس ک خیانتو دارن جا میندازن هرچقدم گیره شوهرت باشی باید بزنی تو دهنش من کاربر اقا هستم واقعا تو مخم نمیره این حرکات
دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه