2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم. به گفته خیلیا مال امسال سخت تر بود حالا با اون کاری ندارم ولی می خوام بهتون بگم این همه ...

بیشتر بخاطر اینه که اینجا زیاد حرف همو باور نمیکنن 

وقتیم درباره نقاط قوتت میگی 

مثلا دینی که ۲۰ گرفتی ، دنبال نقاط ضعفم میگردن میگن خب اونیکیا چی 

تا یه جایی نشون بدن ضعیف عمل کردی.

بیشتر بخاطر اینه که اینجا زیاد حرف همو باور نمیکنن وقتیم درباره نقاط قوتت میگی مثلا دینی که ۲۰ گرفتی ...

چی بگم ولی من خودم این جوری نیستم منم نگفتم همش ببسته گفتم فقط دینی این کجاش غیر قابل باوره؟ می دونی اینا حسودن چشم دیدن ندارن منم واقعا اشتباه کردم شاید الان خیلیا ناراحت بشن کاش اصلا نمی زاشتم

چی بگم ولی من خودم این جوری نیستم منم نگفتم همش ببسته گفتم فقط دینی این کجاش غیر قابل باوره؟ می دونی ...

جو این سایت جوری بار اومده که چیزای منفی باشه پربازدید میشه 

مثل خیانت و ... 

خوشیاتو بگی ملت میگن خب بما چه ! 

جو این سایت جوری بار اومده که چیزای منفی باشه پربازدید میشه مثل خیانت و ... خوشیاتو بگی ملت میگن خب ...

باز خوبه ادمایی مثل شما اینجا هستن دیدم نوشتید به ماوا علاقه دارید حتما از سایت ارنوشا بازدید کنید

اینو خودم می دونم برای زبان اصلا نباید به کتاب اکتفر کنم ولی سوالم اینه شما واسه زبان فراتر از کتاب ...

اگه میتونی که کلاس زبان بری عالی میشه..اره من خودم زبان رو حرفه ای ادامه دادم ولی یهو ولش کردم...

اگه میتونی که کلاس زبان بری عالی میشه..اره من خودم زبان رو حرفه ای ادامه دادم ولی یهو ولش کردم...

کلاس حضوری؟ انلاین و افلاین نمیشه؟ عنوان اون کلاسی که می رفتید چی بود؟