2777
2789
تبریک میگم ستون 🤝🏻من پارسال کنکور داشتمامسالو نمیدونم ولی واسه ما سطحش خوب بود پارسال

خیلی ممنونم. به گفته خیلیا مال امسال سخت تر بود حالا با اون کاری ندارم ولی می خوام بهتون بگم این همه نظر گذاشتن ولی کسی به جز شما تبریک نگفت چقدر ما حسود هستیم چشم دیدن موفقیت بقیه رو نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان رو چیکار کردی؟ من زبانم ب شدت ضعیفه می خوام برای سال بعد ترمیم کنم

منو ببین واقعیتش اینه که فقط رو کتاب زبان دوازدهم اکتفا نکن..بشین براش ویدیو های استاد قیومی رو ببین و حد المکان کتاب های مختلف رو امتحان کن ...فرمول بیست زبانش زیاد جالب نیس ولی ماجرای منو درسام خوبه

منو ببین واقعیتش اینه که فقط رو کتاب زبان دوازدهم اکتفا نکن..بشین براش ویدیو های استاد قیومی رو ببین ...

اینو خودم می دونم برای زبان اصلا نباید به کتاب اکتفر کنم ولی سوالم اینه شما واسه زبان فراتر از کتاب هم خوندید؟ یعنی به زبان مثل بعضیا علاقه داشتید؟ من یه ایده دارم اینه علاوه بر کتاب مکالمه هم که به صورت قالب یاد میدن هم یاذ بگیرم نظر شما بزرگوارر چیه؟

مای مدیو میگه باید برم سایت سازمان سنجش

من اصلا نمیتونم وارد سایت سازمان سنجش شم 

رمز عبورم رو فراموش کردم و زدم فراموشی رمز عبور هر رمزعبوری که میزنم میگه نباید فارسی باشه در صورتی که اعداد در هر صورت فارسی تایپ میشن حتی جای دیگه تایپ کردم کپی کردم اعدادش فارسی نوشته شد

میخوام بعد برم کافینت

اینو خودم می دونم برای زبان اصلا نباید به کتاب اکتفر کنم ولی سوالم اینه شما واسه زبان فراتر از کتاب ...

من زبانو فک میکردم 19.25بشه سخت گیرانه ولی شده 18.75..بنظرت ممکنه بدتر شه"؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم