2777
2789
عنوان

ما بچه های دعوای پدر و مادر

237 بازدید | 16 پست

چه گناهی کردیم؟! 🥺

بخدا همین امروز کارنامه ام رو گرفتم، از ی طرف بخاطر نمراتم و عملکردم تو کنکور ناراحتم 

از ی طرف هم اینا، هر دقیقه حتی تو خوابم باید استرس داشته باشم نکنه اینا دعواشون بشه باز 

بهم حمله کنن و بزنن، نکنه.... 

امروز دیگه کم آوردم، میدونم کارم اشتباه بود ولی داد زدم سر دوتاشون که بس کنید 

من الان ی کنکوری هستم چند روز دیگه کنکور دارم، بخدا همه چی به امکانات نیست، آرامش روحی خیلی مهمه 

ای کاش مامان و بابای منم همدیگه رو دوست داشتن و باهم مهربون بودن،  باور کنید اینطوری اگه بودن حتی نمیخواستم با من مهربون باشن و من دوست داشته باشن 💔

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

قلبم اینقدر تند میزد و نفسم گرفت 

ولی تمومش نمیکردن این به اون تیکه مینداخت و نیش میزد 

این تاپ یکم دارم با کلی گریه مینویسم 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش تاپیکت رو کسایی بخونن و ببینن که فکر میکنن نباید از هم جدا شن همین که تو یه خونه باشن برای بچه کافیه و بچه بشه توپ فوتیال پرت کنن به همدیگه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کاش تاپیکت رو کسایی بخونن و ببینن که فکر میکنن نباید از هم جدا شن همین که تو یه خونه باشن برای بچه ک ...

بهشون گفتم امروز طلاق بگیرید راحت بشید 

بخدا از شلوغی میترسم، میرم بیرون نمیتونم با مردم درست ارتباط بگیرم چون اعتماد ندارم به هیچ کس 

هرجا صدای بلند باشه حتی موزیک نمیتونم تحمل کنم 

حداقل ای کاش همین امسال ی دانشگاه خوب ی رشته خوب میاوردم که برم اما اینم شد آرزو

اونجایی که گفتی از استرس خوابت نمی‌بره که نکنه دعوا کنن همو بزنن حمله کننو بارها تجربه کردم

کاش مادرپدرا همونقدر که براشون مهم بود جلوی بچه نباید همو بوس کنیم همو بغل کنیم زشته به جاش براشون مهم بود جلوی بچه به هم بی احترامی و دعوا  نکنن

💕🧚‍♀️                                               

اونجایی که گفتی از استرس خوابت نمی‌بره که نکنه دعوا کنن همو بزنن حمله کننو بارها تجربه کردمکاش مادرپ ...

واقعا، ای کاش 🥲

واقعا خیلی سخته ،پدر مادر من هم همینجوری ان ،البته مادرم ارومه ولی پدرم بددهن و دعواییه،هرروز دعوا و فحش و...خلاصه خیلی تأثیر میذاره رو آدم،وقتی میرم خونه نامزدم اصلا دوس ندارم برگردم و پدرم هی تماس میگیره برگرد و کلی داد بیداد و فحش!!!کاش زودتر این دوران هم بگذره اه

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

واقعا خیلی سخته ،پدر مادر من هم همینجوری ان ،البته مادرم ارومه ولی پدرم بددهن و دعواییه،هرروز دعوا و ...

عزیزم 🫂

دوست ندارم به کسی تکیه کنم یا بخاطر جداشدن از این وضع برم با یکی.... 

خودم رو دارم میگم اصلا موضوعم شما نیست ولی باز خوبه شما یکی رو داری 

درمورد این وضع خانواده و خونه به نامزدت هم گفتی تاحالا؟ احساس می کنم اگه مردا بدونن بعدا به روت بیارن و تیکه بندازن

بهشون گفتم امروز طلاق بگیرید راحت بشید بخدا از شلوغی میترسم، میرم بیرون نمیتونم با مردم درست ارتباط ...

هوووف. متاسفم عزیزم 🫂🫂حق داری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم 🫂دوست ندارم به کسی تکیه کنم یا بخاطر جداشدن از این وضع برم با یکی.... خودم رو دارم میگم اصلا ...

نه چرا باید بگم اخه ؟ میترسم بگم اونم محدودم کنه و بگه تو. تو خونه پدری هم محدود بودی یا هزار و یک رفتار دیگه ،،و درضمن من بخاطر خانواده تن ب این ازدواج ندادم ،۳۲ سالمه و انتخاب خودم بود ، امیدوارم انتخابم درست بوده باشه و امیدوارم تو هم موفق باشی دوست عزیز!! 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

نه چرا باید بگم اخه ؟ میترسم بگم اونم محدودم کنه و بگه تو. تو خونه پدری هم محدود بودی یا هزار و یک ر ...

درسته

مرسی بابت اینکه با صحبت هاتون کمک کردید حالم بهتر بشه 

خوشبخت باشید  ان شالله