2777
2789
عنوان

مزو تراپی مو

53 بازدید | 8 پست

کسی رفته و نتیجه گرفته باشه برندی که استفاده کردن چی بوده؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
میدونی هزینه اش چقدره؟

از سی سی ۵۰۰ اینا شروع میشه به بالا تقرببا جلسه ای ۱ تومن به بالا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از سی سی ۵۰۰ اینا شروع میشه به بالا تقرببا جلسه ای ۱ تومن به بالا

اهاا

من ساعت ۵ نوبت دارم واسه پی آر پی مو ولی گفت شاید مزو هم برات انجام بدم 

قیمت مزو رو نمیدونستم 

حالا اگر انجام دادم اینجا بهت میگم چطوری بود 

اهاامن ساعت ۵ نوبت دارم واسه پی آر پی مو ولی گفت شاید مزو هم برات انجام بدم قیمت مزو رو نمیدونستم حا ...

باشه عزیزم من قبلا مزو تراپی کردم خیلی واسه موهام خوب بود اما برندش یادم ینست

باشه عزیزم من قبلا مزو تراپی کردم خیلی واسه موهام خوب بود اما برندش یادم ینست

واسه ریزش خوب بود یا رشد قدی مو؟

من بابام پی آر پی انجام میده واسه رویش مجدد 

از اونجایی که ما ارثی کچلیم ، منم ایندفعه میخوام باهاش برم انجام بدم واسه ریزش شدید 

حالا بابام موهاشو کاشته عالی شده ولی میره که تقویت بشه 

منم میرم که کچل نشم😂😂

واسه ریزش خوب بود یا رشد قدی مو؟من بابام پی آر پی انجام میده واسه رویش مجدد از اونجایی که ما ارثی کچ ...

هردوتاش خیلی سریع موهات رشد میکنه وقتی بزنی و مشکی میشه ریزش و چربی مو رو هم میگیره

اخی🤣

مرسی عزیزم🥲😂

فداتشم