2777
2789
ببین بزن توی نت سایت پردیس استانتون اطلاعیه هاش میاد

عزیزم پیام اومد ولی رمز و عبور کاربری نداشت فقط یک پی دی آف بود که براساس کاملی میفهمیدی باید بری 

ولی کارت ورود به جلسه نداشت برا معاینه ،همینطوری برم یعنی ؟

اخه میگن تتو و... نگاه میکنن که برای دختر خالم نگاه کرده بودن و توی یه فرمی نوشته بودن معاینه زنان و ...

برا ما نگا نکردن در حد قد و وزن و معاینه چشم و گوش 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیام اومد ولی رمز و عبور کاربری نداشت فقط یک پی دی آف بود که براساس کاملی میفهمیدی باید بری ول ...

اره دو قطعه عکس و فرم پزشکی هم ببر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وای برا ما نوار قلب گرفتن گفتن بشین پاشو راه برو تازه یکی نوار قلبش بالا پایین شده بود به خاطر استرس ...

یه سوال این اطلاعات و نوشتتوی یه فرمی که چاپ کردید دیگه بعد اونارو کجا بابد تحویل بدیم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

عزیزم پیام اومد ولی رمز و عبور کاربری نداشت فقط یک پی دی آف بود که براساس کاملی میفهمیدی باید بری ول ...

باید بری نزدیک ترین درمانگاه فرهنگیان مدارک با اون فرم ها و عکس و اون برگه ای که نوشته فرهنگیان دعوت شدی و عکست هست رو ببر

وقت انصراف هم میدن یا نه؟

اینکه نری معاینه یا نری گزینش ینی انصراف ولی اگه قبول بشی از آخر آره فرصت داری که انصراف بدی سراسری انتخاب رشته کنی

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی