2777
2789
نه من دیروز معاینه پزشکی رفتم اونجا گفتن از هفته بعد بهتون زنگ می‌زنیم برا گزینش و تخصصی

هزیزم فرمایی که بهت دادنو چیکار کردی کجا باید ببری

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من دیروز معاینه پزشکی رفتم اونجا گفتن از هفته بعد بهتون زنگ می‌زنیم برا گزینش و تخصصی

آره منم رفتم معاینه شهر ما هفته پیش به چند نفر زنگ زدن به منم زنگ نزدن فعلا

آقا یه سوال چه کارایی انجام دادن ؟ لخت هم کردن 🚶‍♀️؟

برا ما هیییچییی 😐حتی قد و وزنم ازم پرسید نگرفت

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

آقا یه سوال چه کارایی انجام دادن ؟ لخت هم کردن 🚶‍♀️؟

نه والا الکی میترسون

قد و وزن گفت شعر بخون آخر سر گفت واسه لکنت میگم 

معاینه چشم و ضربان قلب

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

از کجا فهمیدی باید بری معاینه ، رفتی مرکز استان ؟

ببین بزن توی نت سایت پردیس استانتون اطلاعیه هاش میاد 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

آره منم رفتم معاینه شهر ما هفته پیش به چند نفر زنگ زدن به منم زنگ نزدن فعلا

عزیزم فرمارو کجا باید بدیم

چه فرمی ؟؟

چند تا برگه بود که پر کردن براتون تو معاینه و اطلاعات شخصی

از کجا فهمیدی باید بری معاینه ، رفتی مرکز استان ؟

تو کانال فرهنگیان استانت اطلاع رسانی میشه باید عضو بشی

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

برا ما هیییچییی 😐حتی قد و وزنم ازم پرسید نگرفت

وای برا ما نوار قلب گرفتن گفتن بشین پاشو راه برو تازه یکی نوار قلبش بالا پایین شده بود به خاطر استرس دوباره فرستادش نوار قلب