2789

اولیش اره ولی دومیش رو موافق نیستم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

منطقی نبود خیلی وقتا دخترا تموم میکنم شاید اصلا اون دختر توی رابطه حالش خوب نبوده باشه یا شاید آدم خوبی نبوده شاید هم پسره تموم کرده ولی دلیل بر بد بودنش نیست شاید حالش با اون آدم خوب نبوده در نتیجه واسه همه دنیا یک نسخه نپیچیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منطقی نبود خیلی وقتا دخترا تموم میکنم شاید اصلا اون دختر توی رابطه حالش خوب نبوده باشه یا شاید آدم خ ...

خب پسره باعث شده حال دختره خوب نباشه

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

پسر هم نخواد دختر میتونه رابطه را تمام کنه://

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

پسر هم نخواد دختر میتونه رابطه را تمام کنه://

۹۹درصد پسرا باعث میشن که رابطه تموم میشه،منظورم تو رابطه هم ممکنه کارایی کنه که دختره خودش تموم کنه اما پسر باعث شده

دقیقاااااااااااااااااااا 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

۹۹درصد پسرا باعث میشن که رابطه تموم میشه،منظورم تو رابطه هم ممکنه کارایی کنه که دختره خودش تموم کنه ...

پسرایی هم هستن که دختره ولشون می کنه،چون از قبل بازیچه بودن

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
۹۹درصد پسرا باعث میشن که رابطه تموم میشه،منظورم تو رابطه هم ممکنه کارایی کنه که دختره خودش تموم کنه ...

شما پسرا چرا اینقدر خودتونو دست بالا میگیرید؟ ینی میگی دختر آویزون پسران و فقط پسره که میتونه رابطه را تموم کنه 

نخیر دخترام هر موقع اراده کنن میتونن رابطه را بهم بزنن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شما پسرا چرا اینقدر خودتونو دست بالا میگیرید؟ ینی میگی دختر آویزون پسران و فقط پسره که میتونه رابطه ...

نه بابا،منظورم اینه اگه کاتی هم اتفاق میفته مقصر پسره

نه بابا،منظورم اینه اگه کاتی هم اتفاق میفته مقصر پسره

بازم با نظرت موافقم نیستم

جدایی ممکنه باعثش یا دختر باشه یا پسر

نه مطلقا پسر

مطلقا پسر🙂

!!!

حس میکنم تو رابطه بودی و خودت خرابش کردی و از این به بعد عقیده ات اینه پسر باعث جدایی روابط میشه