sanhv مدیر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10278 عنوان خانمایی که ویپاد یا بلو بانک دارین | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست میخوام نصب کنماز کدوم یکی وام گرفتن راحت ترهچیکارکنم زودتر پرداخت کنن من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم! 1404/04/10 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 3095 برنامه بلو از بازار دانلود و نصب کنید و اقدام به افتتاح حساب کنید سرجمع یک ساعت وقت میبره از زمان ث ... اگه بلو جونیور بگیرم ، برا اون هم جداگانه وام میشه درخواست داد ؟ خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 3095 برنامه بلو از بازار دانلود و نصب کنید و اقدام به افتتاح حساب کنید سرجمع یک ساعت وقت میبره از زمان ث ... گزینه قلکش چه کاربردی داره ؟ خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
۱۳۶۹eli عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2044 گزینه قلکش چه کاربردی داره ؟ قلک میزنی بهش تا خودت باز از قلک خارج نکنید بچه نمیتونه کارت بکشه
۱۳۶۹eli عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2044 اگه بلو جونیور بگیرم ، برا اون هم جداگانه وام میشه درخواست داد ؟ از وام دقیق نمیدونم شما دانلود و نصب و افتتاح حساب انجام بدید پرسنل خودشون کنارتون هستن چقدر بگم از ماه بودن وگل بودن پرسنلش